2009 m. vasario 11 d., trečiadienis

Margas vasaros sodas. Finalinė dalis

Ernestas
Be dešimties minučių dvylika. Laikas eiti. Pas kurią pirmiausia? Gerai būtų į pirtelę ir išsimaudyčiau kartu.... Bet Emilija visada man bus po ranka. Dėl jos galiu neskubėti. Įrašysiu į sąrašą Nr. 2... Liko Natalija ir prancūzė. Natalijos prašmatni jaunos mergos figūra. Tekinta statulėlė tiesiog. Bet jauna, su manim ji tiesiog semsis patirties ir kvailai aiškinsis, kad taip nemoka daryti, o to daryti dar nedrįsta. Tegu mokytojų pasirankioja kitur. Arba vėliau - jeigu mokytojui užteks jėgų. Danielė - geriausias variantas. Subrendusi moteris. Jai neiškils jokių problemų. Manau puikiai susikalbėsime kūno kalba. Mačiau jos akis. Jos viską moka ir visiškai begėdiškai blizga. Be to - prancūzė - meilės šalies atstovė. Bet kodėl aš jai parūpau? Susiverčiau gerą stiklinę degtinės.
Kodėl visoms trims dabar prireikė manęs? Dar degtinės.
Du mėnesius neturėjau sekso. O dabar iš karto - trys. Jos poilsiauja, ieško pramogų. Nerado kito vyro. Yra atsipalaidavę. Visoms kartu užėjo baisus noras mylėtis. Jos tiesiog susikovė dėl manęs, nes daugiau sodyboje nėra normalių vyrų - du pedikai ir šlubas vuajeristas. Elementariai pradėjo konkuruoti kaip moterys konkuruotų dėl rankinuko ar suknelės gražumo. Bliamba. Dar degtinės. Kas aš joms - strampas aistrai patenkinti?
Žvėrelis naminis? Eina visos velniop... Galvoja sumokėjo už nakvynę sodyboje - tai yra įtrauktos ir sekso turizmo paslaugos? Pamiršai atsivežti draugužį, nepergyvenk, vietoje gausi išsinuomoti tinkamą egzempliorių. Už tą pačią kainą . Du už vieną kainą.
Pikta, man pikta.
Dar degtinės.
.... margame vasaros sode mėnesienoje Ernestas baigė išgerti butelį degtinės ir užmigo ten pat, kur dieną deginosi ir bučiavosi nuogos Danielė ir Emilija.

4 komentarai:

Minis rašė...

Troy, toks vaizdas, kad atsibodo rasyt ir kaip Begemotas sake "maestro urezte marsh" taip ir Tu "urezal" visa pasakojima.

Anonimiškas rašė...

Fi, Troy'au. Esu pasipiktinusi adaptacija. Negi čia apsilankantys asmenys verti tik "vtoroj svežesti" produkto?

Protesto ženklan nustoju komentuoti.

Anonimiškas rašė...

Mini, kam klaidini vėlyvuosius Troy'aus raštų skaitytojus? Ieškok paskui po visokius apleistus Lizdus... Čia juk VISKAS, ne santrauka.

Kyla įtarimas, kad Ernestas nematė tam tikro pobūdžio rytietiškų paveiksliukų. Trys – ne riba. O butelis būtų palaukęs, galima jį išgerti su damomis. Post coitum.

Arba Troy... bet antrą spėjimą nutylėsiu. :)

Anonimiškas rašė...

Kartais taip aptakiai parašau, kad niekas nebesupranta: giriu ar peikiu. Tai va: esu nokautuota ir apsikatarsinusi. Tokios pabaigos galėtų pavydėti gyvasis klasikas. In vodka veritas. Yesss!!!

Gal, progai pasitaikius, gerbiamas autorius grįžtų prie tolesnių rašytojo Jono nutikimų magiškojo realizmo maniera, kuria jie ir buvo pradėti kitur, bet be laiko nutrūko?