2009 m. vasario 13 d., penktadienis

Moteris yra gamta

1. Moters pyktis yra kaip audra. Toli dangaus pakrašytje pasirodo tamsi juostelė ir nenumaldomai artėja. Neišvengsi. Duos su zvaneliais kai priartės, pridės su griausmu ir žaibais.
2. Moteris yra žiauri kaip gamta. Pažiūrėkite kiek gatvėse bomžiukų ir beveik visi yra vyrai ar bent su išoriniais vyriškais atributais(kvapas, plaukuotumas...). Visus juos išvarė moterys.
3. Moteris gimdo ne kada reikia vyrui. O kada nori ji. O tuokiantis sakė klausys ir gerbs vyrą. Apgavo. Negimdo. Sako - gamta.
4. Moteris yra kaip jūros ošimas. Šneka, šneka, šneka. Net maloniai ramina tas žodžių ošimas. Keista kai ji pyksta kad nesiklausai. Vyras juk tiesiog skendi tame moters kalbos ošime.
5. Moteris kaip ir gamta būna visokia. Dažniausiai kaip Nida: mažutė, maloni, daili, bet brangi. Kur tos moterys kurios kaipo Naujoji Akmenė - pigios? Bet Nidoje buvau daug kartų. Naujojoje Akmenėje niekada...rodos ir nebeteks...

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kokia problema? "Mauči!.. - sušuko tėvas. - Kaip matai, gauni į snukį... didelė čia poni randyties."

fanta rašė...

O aš norėjau pasakyt, kad
Lukiškių, Jasiuliškio ir N.Akmenės- niekada neskubėk išsižadėti. (Kaip lazdos, kupros ir terbos). Niekada negali žinot, kas dar gali būti.

Nors ir kaip tvirtai sau pasakysi: "daugiau jokių moterų!". Ne nuo tavęs priklausys, kuri tau paduos paskutinę stiklinę vandens. Ir kokia ta stiklinė bus, ir kur.

Štai tokios nelinksmos filosofinės mintys aplanko mane šį bjaurų ūkanotą vasario vakarą, prisiskaičius netikusių liūdnų Trojaus nesąmonių. Mano tikslas nebuvo pakelti jums nuotaiką.

Anonimiškas rašė...

Kodėl Nida? Kodlė ne Paryžius?

Unknown rašė...

Vanduo? Jau nesvarbu kas paduos. Svarbu su kuo išgersi paskutinę taurę vyno....

Anonimiškas rašė...

Sklandu, grakštu, šmaikštu, bet dėl lokalinio kolorito (Nida ir Naujoji Akmenė) iki universalumo nepakyla. :)

Minis rašė...

Nors moterys yra universalus fenomenas - kaip gamta :) bet lokali sasaja visada arciau kuno net jei ten ir nebuvai (N. Akmeneje).

Anonimiškas rašė...

Nėra ko niurnėti: dailiosios Nidos paprastai brangios ir turi autoriaus išvardytas bei neišvardytas neigiamas savybes. Antra vertus, ką toks sibaritas kaip Troy veiktų su pigia Naująja Akmene?

Nesutinku su Fanta dėl "netikusių liūdnų Trojaus nesąmonių", veikiau jau "netikusios linksmos Trojaus nesąmonės". Kalbėk, Šecherezada, tfu, rašyk, Troy'au. Gali net apie regbį (kartais).