2009 m. kovo 10 d., antradienis

Tėvų auginimas. Kūdikio pastabos

Gimdama aš gavau 10 balų pagal dešimtbalę sistemą už sveikatą , taisyklingumą ir gimimo natūralumą. Deja mano tėvai matyt niekada nėra matę net įvertinimo 5. Jau vargstu su jais tris savaites. Bet galo ir krašto tėvų triukams vis dar nėra...štai mane net nepasitarę užrašė lietuve, nors kiek žinau genų rinkinukas yra žymiai platesnis, ir kaip minimm esu eurazijietė ar bent jau europietė.
Mama kasdien supanikuoja naujaip ir tada pradeda naują dietą. Aš nežinodama kaip kasdien reaguoti į raciono pokyčius aktyviai rėkiu dėl viso pikto kokias 10 minučių po kiekvieno maitinimo. Auklėju mamą, kad ji apsiramintų. Tada ji verksmingu balsu kviečia tėvą daryti ką nors.
Tėtė irgi geras. Daryti ką nors: mėto mane ir labai pavojingai svyruoja nenusakomom trajektorijomis. Aš vėl protestuoju. Tiesa vieną naktį tėtę Apvaizda apšvietė ir jis kompe rado muzikos kuri man patiko. Tai graikiška lopšinė ir Pačelbelio kanonas. Jų paklausau ir svajonė nuneša mane į dausas , kur tėvai būna protingi, dešimtbaliai ir tada užmiegu...
Kaip toliau seksis auginti tėvus informuosiu, jei pakaks laiko ir sveikatos.

5 komentarai:

Minis rašė...

Grazu, Troy, auklekis ir ziurek gerai auk tokios dukros auginamas. Galiu pasakyt, kad bus dar idomiau, kai dantys dygt prades, bet gal ta jau ir taip zinai :) Sekmes, ir linkejimai tokiai nuovokiai dukrelei !

grumlinas rašė...

Laikykitės, tėvai, kūdikis jus tuoj dresuoti pradės! ;)

viz3 rašė...

Maniškiui kažkaip ACDC labiau patikdavo, bet šiaip tai muzika yra patikrintas dalykas!:)
Tik miglotai prisimenu, kad buvo kažkoks neaiškumas, kaip jie tą muziką girdi, nes atseit iki kažkokio amželio kaip ir neturi girdėt...

Unknown rašė...

Kūdikis girdi jau motinos pilve. Gimęs negirdi tik pirmas dvi paras, nes jo ausys užpiltos kažkokiu gimimo skysčiu. O vėliau girdi viską.

Anonimiškas rašė...

Niekad, o niekad, sapnų užkerėta kai joji
Židinio pasakų žemėmis, būgštaut nereikia
Liuoksinčio vilko su miego baltumo vaura,
Bliaunančio šiurkščiai avim ir iššokančio, vaike,
Mano mieloji,
Iš supustytos gulyklos, kur lapai rasoja,
Širdį išplėšt tau trobelėj, kur rausta giria.
(Dylan Thomas)