2009 m. gegužės 7 d., ketvirtadienis

Mediniai buratinai? Toks naujas Žalgirio pavadinimas?

Labai gražiai Valinsko pavadintas mediniu buratinu Romanovas nusipirko sau Kauno Žalgirį. Man keistas kauniečių džiūgavimas. Juk Romanovas jau turėjo sau nusipirkęs sportinius žaisliukus: Edinburgo Hearts, FBK Kaunas, Klaipėdos Atlantą. Kurį nors klubą ištiko dėl to didelė laimė? (Tas pats bjauriausias Lietuvos futbole žmogus Ugianskis jau eis vadovauti ir Kauno Žalgiriui.) Ne, tik Romanaovo klubai pasižymi nenusakomo greičio trenerių kaita, žvėrišku bei nepagarbiu elgesiu su sportininkais.
Neginu vagių Navikausko, Rutkausko ir kitų buvusių vadovų , bet matyt Kaune turtingas kaunietis nėra normalus žmogus.
Ar tik po šio ir kito sezono Žalgiris negaus pavadinimo Mediniai buratinai, kuris atspindės jų naują vadybos, žaidimo bei savininko mentaliteto lygį?

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Man apskritai Žalgirio labai gaila: pasidarė verslo ir žiniasklaidos neaiškių žaidimų įkaitas.
Va kažkokį judėjimą įkūręs Tomkus taip supurvins Žalgiro vardą, kad net ilgai skalbiant bus sunku išbalinti.

Partizanas rašė...

O ko stebiejs, mielas troyau, Kowno yr Kowno. Kowno ir smegenys - nesuderinama. Kai Kowno zoologijos sodas, atsiprašant Tvartas, atsiprašant, Halia stūgauja "R Y Ž A S" ir "TEISĖJAS GAIDYS" (matyt, tasai žodis išreiškia jų santykį su saldžiąja porele Pilypausku and Dovydavičiumi), man nekyla abejonių dėl Lietuvos kaimeičių marozų sostinės išsivystymo lygio. Matyt, ne ten mokslinčiai ieškojo- nėra kitos "tarpinės grandies" tarp beždžionės ir žmogaus, išskyrus kauniuką. Vitas Tomkus- šikimo raštu pasaulio čempionas, menkysta ir šmeižikas ir Buratinas, norintis apginti ROMANOFF carišką pavardę ir prilygt tautiečiui Romaui Abramovičiui. Abu pasinaudos Kowno buduliu numylėtine Žalia K... pagal paskirti- iš... ir pames. Vitas Tomkus, jau rods, baigė... Dabar vadžias perima naujas... Ar ne gėda Kowno "pedriotams" visa tomkine ta žodžio prasme, jog jų iki apsišikimo mylimą komandikę gelbėja rusas, o Eurolyga ji laimėjo už žydiškus pinigus? Tegu apsišika jie kaip nori, bet nepadės nei medinis šokių meistras nei kas kitas- Prezidento taurėj be savo olimpiečių padarėm pro visus galus; LKF finale Lukauskis nužudė kontroliniu tritaškiu; BBL Eidsonas ir visi kartu taip padarė, kad kauniukams ilgai dar gert iš nevilties myžalinį alutį reikėję; EuroCup'o laimėtojai, mes vos nepadarėme jų Kowne be lyderių- džiaugės durneliai, kad visi kartu atsilaikė prieš Luką Brazdauskį ir Evaldą Dainį; o užvakar Kowne, tvarte, Žalgrybis tiesiog buvo Buratino akivaizdoje išp.... per visus galus, o "pedriotai", mylintis savo komandą kauniukai, negalėdami matyt savo komandos viešo apsišikimo, lėkė "palaikyti" tikrai kažką kitą kampe, o ne Žalgrybį:). Vot taip: "geriausi fanai Europoje". Aferistai siuvėjai iš vidaus sugraužė Žalią K...., o "kaltas" liko Jonas Vainauskas... Umom Rossiju neponiatj... Kowno irgi... "Laikinoji sostinė" su auksiniu tualetu ir Šūdopoliu ant Nemuno kranto.
Linkiu jiems pasivadinti:
a) Kowno "Buratinas - Respublika"
b) Kowno "Respublika - Buratinas"
c) Kowno "Olia lia Berniukai - medinukai".
Kas už kokį variantą balsuojat- siųsk SMS numeriu 1111 su tekstu "Myliu Z.K." ir jūsų pasirinkto atsakymo raide. Už jūsų aukojamas lėšas Kowno Žalgrybio žaidėjai įsigys naujus treningiukus išeiginius :D :D :D.

Buka rašė...

Nesu nei vilnietė, nei kaunietė, neabejoju, kad "something wrong in the kingdom of Denmark", bet Partizanas persistengė - vis laukiau, kad koks kaunietis duotų atkirtį, bet arba kauniečiai "Gyvenimo stebėtojo" neskaito, arba... ką į tokias blevyzgas atkirsti? Manęs sportas seniai nebedomina, bet negalėčiau taip bjauriai rašyti apie Kauną ir "Žalgirį" vien dėl senų laikų, kai "Žalgirio" - CASK rungtynės tapdavo tylia visos Lietuvos rezistencija. :(

Unknown rašė...

Bukai pritariu.Partizanas šioje vietoje neteisus.

Unknown rašė...

Ką rašiau gegužės mėnesį apie Žalgirį ir Romanovą, tas ir pasitvirtino dabar. Visiškas oboltusas ir samoduras tas medinis buratinas Romka.
Verkia dabar Ž. fanai, o verks dar labiau...