2008 m. lapkričio 10 d., pirmadienis

LGBT: jų metodai - 1

LGBT - kas nežino - lesbietės, gėjai, bi ir transeksualai. Dar nėra tarp jų oficialiai zoofilų, nekro ir pedo. Kol kas.
Trumpai apie du jų veikimo aspektus. LGBT tapatinasi su viskuo pažangiu. Jie mėgsta ir tokius judėjimus kaip anarchizmas, ateizmas, Naujoji Kairė, vegetarizmas, veganizmas, libertarizmas, laisvosios rinkos institutai, ekologija. Tie judėjimai kaip ir nenorėtų LGBT, bet anie atkakliai lenda su savo draugyste. Taip LGBT visuomenei nejaučiant įlenda labai plačiai su savo gyvenimo būdo propaganda. Ir paprastam žmogeliui net nepatogu išreikšti nepasitenkinmą tokiu pažangiu reiškiniu kaip gėjų paradas . Nes tada lieki retrogradas ir labai atsilikęs. O LGBT gaudo nepatyrusius jaunuolius į savo tinklus.
LGBT įvardina ir savo priešus: pirmas priešas - Katalikų Bažnyčia, kuri nesiruošia dėl abejotinai suprantamo pažangumo suteikti kiek daugiau laisvių šioms mažumoms savo viduje. Antras didelis LGBT priešas - tradicinių pažiūrų ir orientacijos vyrai. Šiuos reikia persekioti įstatymiškai ir visais mass media kitais būdais pagal LGBT nuostatas ir taip nutildyti.

2 komentarai:

grumlinas rašė...

Visa ta publika, kol tūno savo pakampėse, traktuotina, kaip nepavojingi psichiniai ligoniai (skirtingai nuo sovietmečio, kai homoseksualizmas buvo nusikaltimas). Tačiau, kai jie išlenda su savo iškrypimų propaganda - visuomenė turėtų jiems duoti atkirtį. Nes sekantis etapas - pedofilijos, zoofilijos, nekrofilijos įteisinimas.

Anonimiškas rašė...

O, čia geras.Įdėk į mano blog'ą, prašau.
P.S.Grumlimas - visiškai teisingai pasakei.