2009 m. kovo 30 d., pirmadienis

Opel Astra yra mistinis automobilis

Manoji Opel Astra yra mistinis automobilis ir pritraukia visokius keistus reiškinius.
Aną vasarą nuo sunkvežimio posūkyje atitrūko ratas ir riedėjo 300 metrų. Prariedėjo gal 20 mašinų, bet trenkėsi į mano Astrą.
Dabar gi. Vėl į mano stovintį ramiai auto atriedėjo raudonas BMW ir vėl trenkėsi. Radome su policija visai neadekvatų savininką. Pensininkas, virš 70 metų. Nustebo - kas nuvarė jo mašiną. O pasirodo nei rankinio užtraukė , nei ant pirmo bėgio pastatė. Paliko nuokalnėje. Nuėjo sau turgun ir tiek žinių.
Policija: - Reikėtų atimti jau suvisam jam teises.
Deja, neturi galių. Negirtas juk ...o kad razumėliui jau sudiev...
Bet aš ne apie tai...gal kas žino kokį opelių užkalbėjimą nuo tokių...labai jau reikalas prispyrė...

7 komentarai:

fanta rašė...

Mane visada stebino, kad yra žmonių, važinėjančių opeliais. Įdomi markė: visi visaip peikia, pasakoja legendas, kitaip nevadina, tik "Opel kaput". O vis tiek kažkas kažkodėl jais važinėja. Kažkaip. Įdomu.

Vokiški automobiliai Lietuvoje yra gerbiamiausi. BMW, VW, Audi, Porshe.

Tik ne Opel Kaput.

Unknown rašė...

Ši Astra pirkta nauja ir apart tokių daužymų per 3 metus reikėjo tik valytuvus ir vandenį/tepalus keisti. Todėl ir prašau užkalbėjimo bo labai gera mašina. Gaila kad daužo.

Vilma rašė...

pritariu, kad Opelis - gera mašina. Vectrą turim ir vis dar puikiai važinėjam. buvo porą kartų atsitrenkę, bet taip nežymiai, kad net remonto nereikia :) tik gaila, kad bagažinės dangtį galim pamesti... surūdijęs belenkaip...
gal tu pašventink savo Opelį? :)

Minis rašė...

O as vazinejau tokiu Opel Ascona, kol viena diena i troleibusa neivaziavau. Keistas troleibusas pasitaike - stovintis, kai man neuzteko kelio stabdymui, bo lijo ir slidu buvo. Siaip paemiau su plaktuku issilyginau kapota ir pakeiciau radijatoriu ir dar toliau vazinejau, bet jau nebebuvo taip gerai. O ziema pastaciau i garaza, bet pavasari nebegalejau uzkurt. Taip ir pardaviau uz 300 doleriu nevaziuojancia. Mano zmona dar iki siol nesupranta, kaip galima pirkti nevaziuojancia masina ir stebisi, kad as sugebejau parduot. Buvo visai nebloga masinele. Bet dabar tiek pripratau prie savo mazdos, kad nenoreciau vel grizt prie tos Asconos.

grumlinas rašė...

Siūlau aprūkyti kadagiais kryžmai, jei šventint nenori ;) O šiaip tai būna taip, kad kažkokia bėda priskrenta - pvz, aš nie cierpię šūdgolpių, nes per vieną savaitę penkis kartus vos man į priekines dešines dureles neįvažiavo ir mano brangiausios nesutraumyjo. Nuo to laiko į visa laiudwagonio produkcija yra kaka-fe.
Dėl BMW - tai ne vokkiškas, tai bavariškas automobilis - pavadinkit bavarą vokiečiu ir sužinosit, kad skirtUmas vistik yra yra ;)
Opelis man vienintelis iš vokiškų automobilių, kurie man patinka (ypač senoji klasika, kurios neturi nei liaudvagonis, nei awdzynė) - skirtingai nuo tipiško srednestatistinio litwino metalitete įsikalusios šv.trejybės "mersiukas-awdzinukė-voksvageniukas"

Unknown rašė...

Kadagiais kryžmai? O citroenams padeda?

grumlinas rašė...

Citroenų nė pats velnias neima ;) Esu palikęs kelis kartus nakčiai neužrakintą Kibiruxą - spėk, ar kas pasidomėjo jo turiniu?
O kryžmai - tai padeda namie nuo bildukų: pasmilkai viename kampe, eini į kitą kampą kryžmai,. ten pasmilkai, tada į gretimą pasmilkyt ir t.t. mes taip namie bilduko atsikratėm po kelių kartų. Čia rimtai.