2009 m. balandžio 22 d., trečiadienis

Tėvų auginimas - 3.

Naujienos. Mamai patiko lietuvių senovinis paprotys, duoti alaus žindyvėms, kad būtų pieno. Dabar reikalauja tamsaus čekiško kas savaitę...nežinau, tas čekiškas mentalitetas kuris dabar į mane skverbiasi tokiu hrabališku būdu kiek neramina. Bet žiūrėsim - tuoj tetulės ką nors naujo pasiūlys ar ligą naują rasime.
Tėtei labai patinka mane vežioti. Saulė, miestas, upė, parkai. Tiesa sutikti pažįstami tėtę nervina, nes paklausia dukra ar anūkė, bet šiaip jau smagu su juo pasivažinėti po Vilnių. Tėtė tada bendrauja su žmonėmis. Štai anądien stebėjo vargšo girtuoklio pastangas atsikelti po neįveikiamos odekolono dozės. Patarinėjo žmogui kuria ranka remtis, siūlė kaimynui lažybas ar atsikels ir per kiek ir kada. Bomžas buvo nemandagus ir metė savo fizines pastangas. Liko gulėti saulės ir Dievo malonėje.
Dar tėtė kalbino rūkančias labai grakščias merginas prie užrašo Dolls ir klausė kaip šou, ar geri klientai ir kiek kainuoja alus tame bare. Ir kada nemokamas įėjimas. Grakščios merginos nustebo:
- Su vaiku?
- Ne, - atsakė tėtė, - šiaip, kada nors, - ir nuėjo stumdamas mano vežimėlį...

7 komentarai:

liutus rašė...

užjautra... ;)

Anonimiškas rašė...

Alkoholikę užauginsit su tuo alaus pienu :)

grumlinas rašė...

Tėtė biškį išdykėlis, ania?

Buka rašė...

Vargu bau išdykėlis: vežimėlis įpareigoja. Veikiau jau praėjusių dienų nostalgija. ;)

Anonimiškas rašė...

Ne į temą: šiandien namie pamačiusi, kaip ant šaldytuvo atsitūpusi mūsų katė atidžiai žiūri, ką mes veikiame virtuvėje, garsiai pasakiau: "Gyvenimo stebėtoja". Paskui pagalvojau: kur man šita frazė girdėta? Tada prisiminiau - troy :D

viz3 rašė...

Taigi vežimėlis yra geriausia proga susipažinti su kitomis mamytėmis!
O besidomintiems "dukra ar anūkė" galima pasakyti, kad sesutė.:)

Unknown rašė...

Sesutė:)))