2009 m. balandžio 13 d., pirmadienis

Internetinės literatūros vargai arba romanas kaip Kortasaro

Vargsta kaimo rašytojai, vargsta ir interneto literatūros kūrėjai. Rodos parašei įmetei internetan ir garsus kitą dieną. Neeee.
Antai kaip vargsta su "Nemokamu romanu" garsusis Zabarauskas. Iki pabaigos jo nemokamą romaną įveikė tik 8 skaitovai(pradėjo 418 ). Na aišku pripainiojo RZu kiek valiojo. Po kiekvieno skyrelio kontrolinis šūvis, kurio dėka iškrenta krūva skaitovų kaskart. Na bet toks jis jau tas Raimundas....
Romanas nuorodoje:
http://www.rzu.lt/romanas/index.php?id=600&s=ec57716b5ed72d1d8b39d79f1e3d5886

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Verbuoji naują sekėją?:)

Minis rašė...

Nezinau, Troy, ar pats skaitei ta romana, as sugebejau vienu skaitymu iki desimto skyriaus pavaryt. Bet daugiau net nenoriu grizti kazkodel. Nei vienoj vietoj tas romanas nesurezonavo su mano patirtim ar mintim.

Unknown rašė...

Dabar aš ne rodiklis. Negaliu sukaupti didesnių intelektuakinių pastangų. Nebet serialui Mano vardas Erlas.Įveikiau romaną iki po burtažodžio Cukrus.Mačiau Amliw toli paskaitė....

grumlinas rašė...

Man užteko įžanginio puslapio, kur reikia atsakyti į kontrolinį klausimą. Toliau autorius galėjo ir nebevargti.

Raimundas Zabarauskas rašė...

Visas mano vargas dėl šio romano seniai jau pasibaigė.
:)

amliw rašė...

Šiaip tai perskaičiau visą romaną, tik niekaip neprisiruošiu nors kelis žodelius autoriui apie jį parašyti. O kuo toliau tuo labiau galvoju, kad gal ir neverta. Tikėjau, kad kažkaip susigulės ir šiek tiek objektyviau galėsiu vertinti. Bet pirmoji dalis - susijusi su studijomis, labai artima, kai kurie veikėjai žinomi, todėl skaičiau begalinio smalsumo genama – o kas gi toliau, apie ką dar rasiu, ką dar paminės autorius?.. :)

Žodžiu, gerais norais pragaras grįstas... Perskaičiau ir net nepadėkojau, ką visuomet padarome už skolintą knygą. Tai nors čia pasakysiu, kad romanas skaitomas, visai skaitomas, o jei dar atidžiai, tai tie kontroliniai klausimėliai visai nebaisūs. Tik nereikia tingėti.

Vienintelis nepatogumas, kad, vienu ypu neperskaičius, skirtuko kaip į knygą neįsidėsi ir neatsiversi kitą kartą toje pačioje vietoje, todėl teks vėl žygiuoti nuo pirmo skyriaus, vėl atsakinėti į tuos pačius klausimus. Bet jei užsisaugosi paskutiniojo perskaityto skyriaus nuorodą, ji ir bus tas skirtukas.

Unknown rašė...

Amliw, laukėm tvirtesnės nuomonės.Nors šiaip dabar ilgesnių nei Fantos tekstai ir neskaitau...

Raimundas Zabarauskas rašė...

Visi slaptažodžiai:

http://www.rzu.lt?2009-06-03