2009 m. birželio 10 d., trečiadienis

Siena Literatų gatvėje






















7 komentarai:

Valentina rašė...

:) Nesenai irgi nor4jau parasyti apie ja (ypac, kad ji tik geguze buvo oficialiai atidaryta), prifotografavau, bet pagalvojau, jog apie ja ir taip dauguma prirase jau, tad "uzstirgau" :)

Arnoldas rašė...

Fig znajet.
Kažkada virtuvėje buvua prikabinėjęs paveiksliukų iš "Pšyjazn". Atėjo bekompromisinis draugas ir pasakė, kad nemėgstu švaros ir kabinėju ant sienos visokius draizgalus.

Čia gal ir yra kokia prasmė toje sienoje, bet kilmė jos tikrai virtuvėje. Koks "menininkas" naktį pakabins dar vieną pagaliuką ir visi galvos - taip reik. O dar kitą naktį kas nors brūkštels tris iki kraujo pažįstamas raides...

Kažkas netvarkoj su viešom erdvėm.

Valentina rašė...

Jei yra pasirinkimas tuscia aptresusi siena ar siena (tegu ir kazkieno nuomone su virtuvines kilmes) meno eksponatais - pasirinkciau antra varianta :) O eksponatu ten tikrai yra idomiu ir neblogai isiliejanciu i senamiescio aplinka... Bet cia, aisku, tik subjektyvi mano nuomone :)

cgedas rašė...

Man tai džiugu, kad literatų gatvė vėl atgauna kažką panašaus į savo aurą...Tik vyninė ten per brangi literatams, mano galva:)

fanta rašė...

vyninė, per brangi pigiems literatams... :)

/tik šutkė/

P.S. kelintą kartą kyla mintys su įtarimu: ar tikrai Trojaus bloge reikalaujami "žodžio patvirtinimai" yra šiaip sau random beprasmės raidžių kombinacijos?
Štai ir dabar pareikalavo įrašyt:

"esisrat".

Hm.

Arnoldas rašė...

Siena yra architektūrinės išraiškos priemonė ir kai buvo projektuojama, matyt specialiai palikta plyna, kad pastatas išryškėtų gatvės erdvėje. Aptriušusios sienos laikyti nedera, ją būtinai reikia tvarkyti, kad ir kur ta siena bebūtų.
Sutinku, kad ten yra "neblogų" eksponatų, bet vis dėlto miestai nuo visokių lipdukų tampa balaganais.
Įsivaizduokite - Jūs atėjote su vienspalve suknele, o aš paėmiau ir apkabinėjau ją "neblogais" eksponatais. Na , taip bus gražiau...

Pamėginkite pažvelgti į miesto architektūrą ne iš 20-ies cm atstumo.

Nuomonę, bevelyčiau keisti į įsitikinimą, nes nuomonės paprastai niekas negina, tai ji tada ir lieka tokia leisgyvė :)

Čia nesu prieš jus, esu prieš "subjektyvias nuomones", kurios iš esmės nieko nereiškia.

Unknown rašė...

Šiaip ten ne bet kas priakbinėta. Gražiausios rašytojų citatos. Man gražu. Aišku ta gatvė nebebus tokia romantiška kaip urbanistinis paveikslas toje pačioje Zdanovskių nuotraukoje(žr.pas Fantą bloge) - Ta pati vieta naktį 1930 metais.