2018 m. sausio 18 d., ketvirtadienis

Savaitgalis su trimis savo merginomis



 Trys mano merginos aplankė, kad nebūtų nuobodu. Su pačiais geriausiais ketinimais.
Buvo sunku. Rašau lovoje ištiesęs skaudančią koją. Prisivaikščiojau!
 Dabar palaimingai ilsiuosi.
Joms reikėjo visur. Eglutės atidarymas, inhaliacija, masažas, kavinės. Popkornas. Pašokinėti su tėtės ramentu. Nusipirkti kepurę su ausimis. Pamaitinti antis ežere. Pavaikyti pamaitintas antis, kad pasportuotų. Pašokti šokius. Prakartėlės atidarymas. Pažiūrėti kaip tėtį maitina valgykloje ir ta proga suvalgyti dvi kulšeles iš tėtės davinio. Lynų kelias. Reikalauti iš ramiai sėdinčių žvejų parodyti kiek pagavo žuvų. Pamatyti Geną. Fejerverkai, koncertas. Pašokti koncerte. Skambinti fortepijonu kavinėje. Vėl kavinė, pieno kokteilis.
....ir baisiausiai nustebti, kodėl tėtei nebeliko pinigų. Ačiūdie, nėjome į Gyčio Paškevičiaus koncertą po 35 euro už bilietą.
Bet tai dar pusė velnio.
Karlita patyrė didesnę bėdą. Gėdą!
Prakartėlės atidaryme ji nutarė apuostyti nematytą žvėrį juodu snukiu ir kailiu kaip megztas megztinis. Karlita labai giliai įkišo į gardelį savo snukį, nes žvėris įdomus, visiškai nematytas. Žvėris patrepeno priekinėm kojytėm, palenkė galvą ir trenkė kieta kakta Karlitai į snukį. Šuo sucypęs bemat atšoko nuo aptvaro. Aplojo po to aišku aviną. Bet buvo baisus nelygis šuniui.
Iš Karlitos nuoskaudingo lojimo buvo aiškiai girdėti:
-Tos juodasnukės avys baisiai nekatalikiško elgesio, kaip jas įleido į Druskininkų kalėdinę prakartėlę! Gėda merui!
Tad kaip supratote savaitgalis buvo kai kam sunkus.

Komentarų nėra: