2009 m. kovo 13 d., penktadienis

Blogratis: geras žodis apie mane

Braukdamas prakaituotą kaktą džiaugiuosi - kažkoks labai jau sudėtingrašys Raimundas mane įvertino kaip vieno išmoningiausio teksto blograšį(kitus Ukbaro autorius aš kukliai nutylėsiu):
http://www.blogratis.lt/luotas/irklas/index.php

Šis Troy slapyvardžiu pasirašančio vyro blogas yra gana smagus literatūrinis žaidimas, po kurio plona skraiste slypi autoironiškas požiūris į gintarinį aplytos tėvynės lašą, nerandantį savo vietos globaliame pasaulyje. Per aštuonis vertinamus įrašus tikėjausi platesnio idėjų rinkinio, todėl vertinimo kreivės linko žemyn, tačiau širdy išliko suvidurkintas šiltas jausmas.

(sprendžiant iš teksto daugiavariantiškumo - Raimundas filologas)

6 komentarai:

Raimundas Zabarauskas rašė...

Ėė, kad mokiausi fizikos (VU FF), o dirbu daugmaž programuotoju (analitiku).

Jūsų tekstai irgi nera labai singuliarūs...

Unknown rašė...

Suvidurkintas šiltas jausmas - ne kiekvienas fizikas pajėgtų...

Anonimiškas rašė...

Njo. Kubilius, turbūt, nesugebėtų. O gaila. Labai praverstų šventiniuose minėjimuose. Ypač man patiko apie gintarinį aplytos tėvynės lašą. Aplyta tėvynė. Hm. Kodėl man gaunasi nepadorūs vaizdiniai apie vyrus, išlindusius iš alubario, nežinau, čia jų neturėtų būt. Juk tiek poezijos. :)

Unknown rašė...

Beje pagal teksto kokybę gavau tiek pat balų kaip Grajauskas. O juk tesu kaimo rašytojų sąjungos lygio...Grajauskui turėtų būt gėda.

Anonimiškas rašė...

O jeigu gerb. Raimundas dar palygintų Tavo humoro lygį su gerb. Artūro Račo humoru. Ypač su tais kūrinėliais, kuriuose jis gina damas. Turėtum šansų gal dar labiau pasikelt. Pervyj paren' na derevne... :)

Raimundas Zabarauskas rašė...

Ėėė, berniukai, čia gi subjektyvi (kas kad kvantifikuota) apžvalga. Netikslumas yra garantuojamas iš principo.