2009 m. kovo 26 d., ketvirtadienis

Dviračio šou blondinės: plagiatas


Vakar labai maloniai nustebau. Dviračio šou blondinės kiek užsikirsdamos pavarė mano tekstą apie Obamą Bendrabutį. Vargšas vargšas Haroldas Mackevičius, apart Valinsko pyz......ojimo nieko naujo nepavyksta sugalvoti. Reikia plagijuoti iš interneto...

Bet iš kitos pusės malonu, jog kada sutikęs Ingą Jankauskaitę galėsiu prašyti satisfakcijos. Ir net nepiniginės.:)))


Mano tekstas 20008 gruodžio 4 d.

Aldonas Pupkis pataria:Visi sako barakas, barakas. Turime gražų lietuvišką sudurtinį žodį - Bendrabutis. Tad nuo šiol sakykime Bendrabutis Obama, o ne vartokime skolinį iš rusų kalbos Barakas Obama.Dėl Obamos. Ištiktukas Obana(beje dažnai vartojamas tų pačių bendrabučių gyventojų) keistinas jaustuku oho arba žodeliu netikėta.Tad jei jau visai taisyklingai, tai vartokime Bendrabutis Netikėta.Geros dienos, malonūs radijo klausytojai.

Nuoroda:


10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Nu va, o as naivuole tikejau, kad tas istorijas dviratininkai patys sukurpia. Negi jie savo smegeninese neranda fantazijos, kai tiek idomumo aplink.

Geras butu pareiskimas autoriniu teisiu gynejms, o dar geriau - teismui: "Pilietis (vardas) Gyvenimo (pavarde) Stebetojas (gyvenamoji vieta) blogspot.com kaltina (vardas) Blondines (pavarde) Ne I Tema (gyvenamoji vieta) Dviracio sou - plagiatu ir reikalauja kompensacijos. Honorarus prasome ismoketi Gyvenimo Stebetojui, Aldonui Pupkiui ir Bendrabuciui Oho.

Anonimiškas rašė...

Seniai zauniju, kad Pokemonas Drakula privalo išleisti knygą (nupirkčiau kokius 10 egz.). Tada galėtum kreiptis į LATGA-A.

Anonimiškas rašė...

Man tai visada juokinga būna žiūrėt į tokius atvejus, kai anoniminiai kūrėjai-mėgėjai ima išdidžiai šaukti: mane apvogė, plagiatas!
Taigi pats padėjai viešam naudojimui, džiaukis, kad kažkam patiko.
Anekdoto tokia dalia- būt liaudies kūryba. Liaudies, o ne kokio anoniminio troy, ir netgi ne kokio mackevičiaus.
Nori, kad tavo kūriniai nebūtų dauginami, naudojami, perdirbami, iškraipomi- spausdink juos ant popieriaus, su vardu-pavarde ir copyright ženkleliu.
O kada žmogutis padeda savo produktą vidury interneto, užrašo ant jo "copyright pacuxx" ir klykauja apie "autorystės teises"- man tai atrodo visiškas kretinizmas.

Na, aš suprantu, kad ponas Troy apie plagiatą šaukia nerimtai, tiesiog girdamasis savo laime, kad išgirdo savo anekdotą per teliką.
Betgi pasitaiko tipų, kurie ir rimtai tokias kalbas kartais pavarinėja. :)

Anonimiškas rašė...

Beje, šiandien lietryčio portale perskaičiau Sigio Parulskio rašinuką. Bolševikams parsidavęs rašeiva Sigitas, parašė kaip visada- apie pimpalą, betgi ir, kaip visada- neblogai. Pažiūrėkite. Ten kažkur skyrelyje "Sagos".

Unknown rašė...

http://www.supervideo.lt/video/705085ec0ca0cf48e31/Blondines-2009-03-25

Video su plagijuotu tekstu

Anonimiškas rašė...

:) Jankauskaite kieta moteriske :) Sutikes ja "ne nuotaikoj" ne tik "satisfakcijos" galima gauti :)

vilnis rašė...

S.Parulskis nėra bolševikams parsidavęs rašeiva. Jis tik oligarchams parsidavęs rašeiva.
O vargšas Haroldas Mackevičius tikrai jau pasiekė dugną, jei taip.

Anonimiškas rašė...

vilnis rašė...
S.Parulskis nėra bolševikams parsidavęs rašeiva. ...

>>>>>>>>
Na, aš turiu atsiprašyt ir truputį papasakot, iš kur tuos žodžiai man leptelėjosi. :) Be piktos valios.

Kadaise, gūdžiais bolševikmečio laikais, Druskininkuose tekdavo kartais susitikus padaryt čierką su vienu tokiu fotografu ir rašinėtoju. Pagrindinė jo darbovietė tada buvo Varėnos rajoninis laikraštis (neatsimenu pavadinimo, kažkoks komunizmo kelias..). Retkarčiais ką nors išspausdindavo respublikinėj "komsomolkėj", dar kažkur. Na, nesvarbu, čia ne apie tai.

Tiesiog buvo toks momentas- vieną kartą, kai susitikom, jis labai išdidžiai (maždaug kaip Trojus šiandien) pasigyrė:
-O žinai, koks aš įžymus? Vakar mane "Amerikos balsas" paminėjo!
-Nieko sau! Kaip?
-Nu, aną mėnesį redaktorius davė užduotį parašyt feljetoną apie vieną tokį kleboną. Tai vakar pranešė. "Bolševikams parsidavęs rašeiva Pavardenis parašė, kad..."

Labai žmogus didžiavosi. :)

Anonimiškas rašė...

troy, prašom žingsniu marš pasidalint patirtim su jaunesniais kolegom, t.y. su manim. Dėl populiarinimosi. Nes pas tave visi 22 žmogai, o pas mane 5, o jei neskaičiuotumėme Puteikio, tai visai 4. O tave dar Dviračio šou cituoja... Kad ir anonimiškuoju būdu. Bet liaudis žino savo herojus.

Unknown rašė...

Jaunime, dirbti reikia.Kasdien. Tada ir ateis kaimo rašytojų sąjungos nario šlovė...