2010 m. gruodžio 28 d., antradienis

Gautų kalėdinių dovanų sąrašas, neypatingas toks

Neypatingas toks. Galėjo būti ir geriau. Bet…


1. Marškinėliai su Balkanų moters Zodiako ženklu – nuogu vyriškiu nuogu užpakaliu pilstančiu vandenį iš kibirėlio. Kažkoks labai jau dviprasmiškas palinkėjimas. Tikėjausi bent jau kokios erotinės moteriškos fotografijos ant tų marškinėlių, deja….

2. Kojinės , keli variantai. Gerai ir suprantama šią žiemą. Saldainiai taip pat suprantama.

3. Keptuvė, kurioje sveikai kepamas maistas. Už maistą  - visada. Vėl gera ir teisinga dovana.

4. Stilinga modžachedka pilkos spalvos. Kas nežinojo tai grynos vilnos nuleistos padangos formos dušmanų ir talibų galvos apdangalas. Baisu su modžachedka užsiraut ant kokio tolimo karo silpnanervio veterano.

5. Labiausiai mistinė dovana. Zuoko ir Zuokienės fotografija ant Rotušės laiptų. Ilgai galvojau apie jos prasmę. Prisiminiau man atminty įstrigusį kažkada vaizdą: lekia sedžvejumi per prospektą grafas Zuokula, visas rūstus ir veidu virš minios. Tada sugalvojau, įdėjau fotografiją į langą Artūro veidu į įšorę. Manau baidys blogio jėgas ir visokius į mano turtą svajojančius kėsintis praeivius.

7 komentarai:

grumlinas rašė...

Mjooo, Zuokulų fotkė kažką reiškia. Kažką tikrai reiškia.

Buka rašė...

Kodėl keptuvė Tau, o ne Balkanų moteriai? Ir keista man, kad jokių kultūrinio gyvenimo atspindžių... :(

Unknown rašė...

Grumlinai, gal reiškia rinkimus ant nosies?
Buka, keptuvė - grupinė dovana, abiems...
Koks kultūrinis gyvenimas su kūdikiu ant rankų. Va galvojame eiti į koncertą su kūdikiu, tai jaučiu po 2 numerių mus išvarys...

Buka rašė...

Na, aš turėjau omeny, tarkim, knygas... :)

Anonimiškas rašė...

Troy pats ir knyga, ir kultūra.

Unknown rašė...

Anonime - pataikėte.

Herbal Remedies rašė...

Ar jums reikia pagalbos, kad sugrąžintumėte savo mylėtoją, kuris paliko jus? padėti išspręsti jūsų nevaisingumo problemą ir pastoti? Jei turite sunkumų? Impotencija, gonorėja, STI (lytiniu keliu plintanti infekcija) Insultas ir cukrinis diabetas, fibrozė, Jūsų pinigų grąžinimas iš jūsų skolininkų ir atsisakymo mokėti, darbo skatinimas, astma ir kt. Dr.Obodo gali jums padėti. problemos išnyks amžinai.

El. Paštas: templeofanswer@hotmail.co.uk

WhatsApp: + (234) 8155 42548-1