2011 m. spalio 19 d., trečiadienis

100000

Tai mano blogo peržiūrų skaičius nuo 2010m.  liepos. Skaičiuoju tik nuo tada. Skaitiklis yra blogo puslapio kairėje, apačioje. Ši riba bus pasiekta maždaug  naktį iš ketvirtadienio į penktadienį. Praneškite kuris ir kada tai padarys. Tikriausiai  tai bus koks nors amerikonas. Jie  kaip pasaulio hegemonai ir pas mane bus pirmi.
Na apie 20000 peržiūrų aišku tai aš pats prisukau ilgais vasaros vakarais dėl garbės. Dar 32000 įvairūs botai. Nes kai  kažką pareguliuoji tai lankomumas stipriai sumažėja. Dar kokie 10000 peržiūrų tai nedundukai iš mielojo Račo blogo. nes  kai jis pasisakydavo kaip nors ryškiai apie mane lankomumas irgi šokdavo į žiojėjančias aukštumas. Ta proga ir atskira padėka mielam Artūrui už mano blogo gerus lankomumo skaičius.Taigi lieka normalių apsilankymų apie 28000. Irgi neblogai .
Atskiros padėkos ir Google, Grumlinui, Miniui, Rokiškiui bei Facebookui nes iš jų ateina  daugiausia ryderių  pas mumi.
Na ir šiaip dėkui visiems čia užsukantiems, suprantu nieko naujo mano bloge, tie patys nusiskundimai tuo  pačiu gyvenimu. Keisti jūs žmonės, bet tiek to. Šiaip skaičius 100000 pakankamai įspūdingas, jei tiek batų 45 dydžio sudėti vieną už kito tiesia linja, tai pasiektume net Ndžameną arba Džizaką. Gal....

17 komentarų:

Unknown rašė...

99790 dabar

Taškas rašė...

Apie skaičius:
1. Rūkantiems - kasdien pokelis cigarečių 20 vnt x 5 cm/vnt=100 cm, metai - 365 m (metrai!)taigi- kilometras kas tris metus etc :(
2. Gyvenantiems -

60x60x24x365 x32=1000000000

milijardas sekundžių = 32 metai.

Unknown rašė...

du milijardai sekundžių - ir visas gyvenimas?
однако

Unknown rašė...

99853

grumlinas rašė...

nu tu čia gerai pavarei. net pasižiūrėjau, koks pas mane lankomumas. rodo virš 800.000 nuo kokių 2007 metų pabaigos, kai pastačiau skaitliuką. lauksim melejoniniaus boto atidundant ;)

Unknown rašė...

Atbukai, Grumlin, milijoninį būtum pražiopsojęs, faktiškai išgelbėjau tau jubiliejų.

Aurius rašė...

Man dar toli iki jūsų. Račo nemėgstu lankyti tai kur jau ten surinksi tiek.

Unknown rašė...

Reikia stengtis. Štai žmonės net Cimliansko vandens saugyklą iškasė, o tu negali?

Unknown rašė...

Jau 99897.
Tad prognozė jau kitokia; šį vakarą kai Kremliaus kurantai muš vidurnaktį.

Minis rašė...

99925

grumlinas rašė...

tu po metų primink man pasižiūrėti, kas ten darosi ;)

scania gti rašė...

100 000 :) tikrai gražus skaičius :D

Minis :) rašė...

ah pavelavau, 100004

Unknown rašė...

Scania pataikė, valio, neveltui su transportu dirba. Amerika pavėlavo. Vos vos.
Scaniai prizas - taikliausio mėnesio blogerio apdovanojimas. Virtualus.
100047.
Pradedam kelią link milijono.

scania gti rašė...

Na, „pataikė“ kiek netinka :D Aš transporte šaltkalviu dirbu, taigi jei kas negerai - reikia padaryti, kad būtų gerai... Keletą kartų „reload page“ - ir jau gerai :D
Taigi labiau „pritaikė“ ar kažkaip panašiai :D

Partizanas rašė...

Et, man tokio skaičiaus nepavyks sulaukti per visą savo gyvenimą... Kam iš pažįstamų esu parekomendavęs savo blog'ą iškart kaipmat persimaino. Neranda laiko visą mėnesį arba pamirštą tą pačią akimirką. Kad neįdomu, pripažinti nedrįsta. Jaučiuosi kaip senas muzikantas, kuris išleidžia dar vieną albumą, visur jį reklamuoja, bet visi tik ir gailesčio perka ir čia pat meta į šiukšlių dėžę.

scania gti rašė...

@Partizanas - o komentare nėra nuorodos į tavo blogą. Hmmm, visai, kaip Troy :)
Oi, nuklydau - tai pažįstamiems nesiūlyk, siūlyk nepažįstamiem. Eik per blogus, komentuok. Jei parašysi įdomų komentarą - žiūrėk, gal ir užeis kas pas tave į svečius. O jei ten ras ką gero - tai ir liks. Ir bus tau vienetai su daug nulių :)