2013 m. sausio 1 d., antradienis

Iš emigrantų laifo: nekultūringi lietuviai bei mandagieji anglai

Nauji metai provincialiame Anglijos mieste netoli Kembridžo. Krūva lietuvių su vaikiukais eina prie naujametinės eglutės miesto centre.Vietinė policija apsupusi eglutę ir leidžia prie jos  tik apklaususi  imigrantus ar jie eina su  savo vaikais ir ar nusiteikę pozityviai. Tai ne, vesis prie eglutės  lietuviai svetimus vaikus ir  niūriai  strakalios (pogins?) apie eglutę pagal metalistinės Katedros dainą Mes jėga.
Civilizuoti anglai  prie eglutės neina. Jie jau savo pabuose nepaeina. Merginas su storapadžiais batais vyrukai jau neša į taksus. Vešis - nepabijokime to smarkaus žodžio  - mylėti fiziškai  angles. Nes žodis mylėtis, kuris reiškia abipuses pastangas, čia jau netinka..Anglės jau tinkamos kondicijos  ir net per daug, trumpi daugumos sijonukai silpnavališkai ropščiasi aukštyn jau kokią valandą ir alaus dar išgerta daug per tą valandą. Kiekvienas pabas pakeliui paduoda tą patį vaizdą. Storapadžiai anglių batai, trumpo sijono britės be nuovokos arba dar šlitinėja arba jau guli.
Taigi anglės beveik be sijonų nešamos į taksus. O vietinė policija mirtinai susirūpinusi ar kalsis šiemet lietuviai su lenkais arba Šiauliai su Kaunu. Deja, policijos liūdesiui,  o tiek ruoštasi, nieko neįvyksta, lietuvių  prie eglutės dauguma ir lenkai pritariamai šypsosi lietuvaičių šventei. Anglų policija nusivylusi. Linksmi lietuviai irgi paseks atrodo tuoj mandagių anglų pavyzdžiu, bet žodis bus mylėtis. Abipusėm pastangom.
O policija ką, tyli rūsčiai ir nebent prisimena ankstesnes emigrantų linksmybes kai vežė į kitą meisto galą moterį atvėsti tik su pėdkelnėmis ir ten paleido. Geri buvo laikai....
Išgudrėjo tie  lietuviai.

2 komentarai:

Dalia, Septyni virtieniai rašė...

Kokią maždaug valandą čia vyksta?

Unknown rašė...

porą valandų iki 12-tos