2009 m. kovo 4 d., trečiadienis

Islamas, defragmentacija ir vaiko auginimas

Kai augini vaikutį defragmentuojiesi. Jokio ilgo 2 h trukmės darbelio net neplanuok. Viskas daroma avraliniu būdu ir priešokiais. Balkanų moteris nervuota, jos nervų kamuolys iššoka lyg gepardas savanoje, Egdūnas (nu tas mūsų islamo specialistas) atvirai per LTV pareiškė jog Islamas laimės. Paguodė: tiesa tik Tolimesnėje perspektyvoje. Apie jokį islamo taikų pobūdį neverta nė aušinti burnos. Kūris irgi jam uždavė nepatogius klausimus nepolitkorektiškai. Bet jokio skandalo negirdžiu. Ai gal čia man kaip jaunam dukros tėveliui rūpi kažkokia Tolima perspektyva...geriau mokytis rišti Fantos būdu skarą. Ne ant galvos... nešioti vaikui...
Bet šiaip jaučiuosi atitrūkęs nuo tautos. Visiškai nesugebu susijaudinti dėl Prezidentės rinkimų.

4 komentarai:

fanta rašė...

Ir nesijaudink. Bent jau dėl prezidentės.
Ir jei nutarsi priimt islamą- irgi nesijaudink. Tokia Dievo bus valia. O Jis, sako, yra bet kuriuo atveju Vienas.
O gal jau priėmei? Tada juo labiau- Akbar.

O va dėl skaros patarčiau pamąstyt, ar verta ją vyniotis pačiam. Aplamai nežinau, ar padoru musulmonui vyrui nešioti vaiką. Ypač, jei tai net ne vaikas, o mergaitė. Vyras turi eiti priekyje, oriai. O iš paskos cipena moteriškė.

Nepolitkorektiškai paplepėjau. Betgi, atseit, savi esam, tai gal galima. :)

Anonimiškas rašė...

Ir nesijaudink. Interpolas neseniai surado krūvą baltųjų vergių šeichų haremuose. Dauguma atsisakė grįžti namo. Dykinėti prabangoje... ach, kas gali būti geriau? Sakai, sekso trūktų? Ne visų seksualumas vertintinas 5 balais kaip Tavo, Troy. ;)

pi-Ratas rašė...

Ar aš blogai supratau, ar tu sumaišei žodį "defragmentuojiesi" su žodžiu "fragmentuojiesi"?

Unknown rašė...

Taip.Klaida... dar vienas 5rodymas, jog fragmentuojuosiu...