2009 m. rugpjūčio 9 d., sekmadienis

Liberalo Martikonio pliažas po 10 litų

Smarkiai susidūriau su liberalizmo idėjomis liberalo Martikonio pliaže. Visai netyčia sugalvojome apsilankyti prie kokio ežero šeštadienį. Išsirinkome Vilnojos skulptūrų parko ežerą lenkiškame Sudervės miestelyje(gatvių lentelės iki šiol ir lenkiškai, ir lietuviškai). Galvojome ir maudynės ir kultūra kartu. Du viename.
Dėdulis parkinge klastingai palaukė kol išsikrapštysime visą vaiko kūdikio mantą iš mašinos ir tik tada pasakė - nuo žmogaus 10 litų. Atgal dėtis tingėjome - tad šiek tiek nusiderėję išpirkome vietas pliaže. Eidami galvojome, kokio aukšto lygio servisas gali būti už 10 litų vienam žmogui: šezlongai, gultai, skėčiai, pirmas alaus bokalas nemokamai...
Pliaže buvo švaru ir ežere buvo vandens. Viskas. Alus kavinėje po 6 litus. Skaniai kvepėjo šašlykais, kuriuos sau kepėsi keli pagėrę vyrukai pliažo pakraštyje. Tiesa buvo skulptūros ir ežere, ir pliaže. Buvo patogu ant jų susidėti kokius daiktus. Kaip už 1o litų tikėjausi nors oliallia lygio merginų, bet ir to nebuvo. Buvo keli kultūristai, kurie buvo formoje prieš 10 metų ir visas pliažo grožis.
Ko gero daugiau nevažiuosiu į liberalųjį pliažą.

Komentarų nėra: