2009 m. rugpjūčio 14 d., penktadienis

Iš vyrų enciklopedijos apie moteris

Paplitimo arealas. Retas porūšis yra moteris paklusnioji, nors mokslininkai iki šiol ginčijasi apie aplamai kaip moters egzistencinį tikslingumą jai nesant moteris paklusnioji porūšio.
Radus moterį paklusniąją reikia ją iškart pasiimti sau ir turėti ją patylomis, nesiafišuojant..
Kitas gausesnis moterų porūšis yra moteris vartojanti. Nepainioti su vyru vartojančiu(tas yra primityvesnės sandaros vyrų egzempliorius ir vartoja mitybai alkoholį įvairiais pavidalais). Gi moteris vartojanti yra tobulas organizmas ypatingai gerai prisitaikęs gyventi mūsų laikais. Iš esmės visa miestų infrastruktūra, vartojimo objektai ir mass media veikla nukreipta aptarnauti vartojančią moterį arba jos veiklos produktus vaikus bei paauglius. Visuomenės išsivystymo lygis tiesiogiai koreliuoja su moters vartojančios porūšio klestėjimu.
Pagrindiniai vyrų porūšiai puikiai išgyventų be visų šių nereikalingų ištaigų laukinės gamtos ar karo atveju. Gi moteris vartojanti nunyktų greituoju būdu.
Išvaizda. Ryški, rėksminga, ašaringa, spalvota ir marga. Pilkieji egzemplioriai slapstosi matyt urvuose arba aukštikalnėse, nes nepastebėti iki šiol mokslo.
Vartojimo būdas. Dar kartais vyrui paprastajam pavyksta pasiekti Moters vartojančios palankumo ir tada galima patirti įvairių malonių dalykų su ja. Deja, malonių dalykų laikotarpis dažnai būna trumpas ir baigiamas nemaloniu vyrui paprastajam apžiedavimo procesu. Po kurio laiko dalis apžieduotų vyrų išeina iš namų kur gyvena moteris ir pereina į porūšius vyras bomžas, vyras garaže arba vyras krepšinyje. Tačiau vienintelis garantuotas būdas išvengti moterų dominavimo yra tapti vyru žydruoju. Kas ir populiarėja pastaruoju metu tokiu būdu įrodant hipotezę apie destrukcinį moters vartojančios civilizacijos pobūdį.

6 komentarai:

fanta rašė...

Įtariu, kad čia iš senųjų atsargų, kai Trojus dar buvo talentingas.

Bet vis tiek malonu buvo perskaityt.

Buka rašė...

Moteris paklusnioji - ne toks jau retas porūšis ar bent jau neišvengiamas įsimylėjėlės raidos etapas. Beje, diedai, įsitaisę šį neva retą porūšį, kažkodėl stengiasi jį perdirbti (arba net iškeisti) į moterį vartojančiąją.

vilnis rašė...

Ne, man atrodo, kad čia šviežiena. Buvo atvirkščia enciklopedija. Džiugu matyti tokį Troy kūrybinį žydėjimą :)

Anonimiškas rašė...

betgi dėlei ko moteris vartojanti paprastai teigiamai žiūri į vartoti netinkamą vyrą žydrąjį?

grumlinas rašė...

Hmmm, čia praverstų kokis norįs grafikas "kas ką kaip" ;)

Unknown rašė...

Dar vis galiu..joks čia archyvas.