2009 m. gruodžio 11 d., penktadienis

SENELI!!!

Seneli, kuris diedas morozas, šaltis ir kalėdų senelis, kuris dar ir santaklausas, ir kuris akropolyje, ir kuris su barzda, ir kuris joulapukis, ir kuris iš finnairo. Tiesiog jau tarp jūsų susipainiojau, nebežinau kuris yra teisingiausias, o vaikai negali man atpainioti. Jauniausia pirmą kartą matys Kalėdas, o vyriausia jau buvo Londone, viena, taigi pats supranti.
Seneli, esu visai susipainiojęs. Kalbu apie dovanas, maišelius naujoms dovanoms dar turime nuo praeitų Kalėdų. Bet ką į juos dėti? Gražiausia žinau(skaičiau kirpykloje moterų žurnale) tai rankdarbis nuo širdies(ir pigiausia). Bet kadangi esu kreivarankis ir atgrubnagis bei visą gyvenimą abejotinas savo pajamas gaudavau tik už darbą galva ir už tarnybinės mašinos vairavimą tai šitas variantas nepraeis. Tiesiog įsivaizdavau savo rankdarbį ir gavėjos veidą rankdarbį pamačius. Apie jokią širdį tame daikte jau nebegalėsiu paaiškinti.....
Taip pat žinau jau, kad kvaila pirkti dovaną supermarkete. Standartas ir nelygis. Tik koks LNK žiūrovas gali būti toks bukas.
Šeimos moterys kalte kalamos pasisakyti ko nori tyli it Mašos Melnik. Kai bandžiau pats prieiti iš kito šono, murmėdamas murmelę apie kokią knygutę apie Stambulą kokio Pamuko buvau balkaniškai apšauktas: ir taip nėra kur tų knygų dėti.
Matyt nemėgsta Balkanų tautos turkų ir viskas.
Paprašyčiau dar kokio Taschen(nepainioti su Olialia) erotinio kalendoriaus, gražūs jie man, betgi vėl ...jaučiu nebus jokio supratimo iš moterų.
Taigi, seneli, šventės jau genda man iš anksto, kas ko nori nesako, pinigai tuojau baigsis skirti dovanoms, o aš jų dar nepradėjau ir pirkti. Ir pats gausiu ko nelabai noriu...ech sunkus tas vyrų gyvenimas....seneli.

14 komentarų:

pi-Ratas rašė...

Šventės prisimenamos ne per dovanas. Na gerai, jauniausioji gal prisimins būtent per dovanas. Bet visi kiti šventę prisimena per tai ar smagiai ar nuobodžiai buvo atšvęsta. Geriau pamastyk kokią nors neįtikėtiną programą ar siurprizą.

Unknown rašė...

Perskaičiau:
Neįtikėtiną programą - striptzą.

Joooo....

Buka rašė...

Nupirk pačiai erotiškus apatinius. Ne su skylėmis netinkamose vietose (nepraktiška), o su visokiomis kvarbatkomis. Gali būti net su nešvankiais piešinukais, bet ŠMAIKŠČIAIS. Mažajai tiks bet kas - pretenzijų vis tiek neišsakys. Didžiajai irgi tiks bet kas - vis tiek neįtiksi, toks jos amžius, tai ir stengtis neverta.

Unknown rašė...

Buka, kas per patarimai be fantazijos. Tiek pats dar sugalvoju...

Unknown rašė...

Ir kur Vilniuje yra erotiški apatiniai su peišinukais????
O apatinius sau ar Balkanų moteriai pirkti?

Buka rašė...

Spėju, kad sekso reikmenų parduotuvėje. Turėjau omeny apatinius Balkanų moteriai (kam Tau kvarbatkos, Troy?), bet gali ir sau pasidovanoti: kartą mačiau įspūdingus trusikus diedams su šmaikščiais besiporuojančių dramblių paveiksliukais.

Anonimiškas rašė...

striptizas su drambliškais triusikais :D

Anonimiškas rašė...

iš pradžių :)

žodžio patviritnimas dabar EXTRU :D

Anonimiškas rašė...

Briliantai - geriausi merginų draugai.:)

Unknown rašė...

No no. Jokių briliantų.Visi pinigai akcijose. Dovanos sąmata iki 30 lt

Anonimiškas rašė...

Marš į periferijos turgų. Ten tarp padėvėtų skudurų galima rasti firminių prancūziškų kvepalų ir šiaip moterims labai patinkančių niekučių. Dažnai net nepraplėštoje pakuotėje. Už prieinamą kainą. Tikrai iki 30 Lt.

amliw rašė...

Ne, marš į Maximą. Žaislams -40%. Rekomenduoju kokį nors stalo žaidimą. Pliusai:
1) pradžioje lavina mąstymą,
2) žaidžiant ne pirmą kartą - lavina atmintį,
3) trumpina ilgus žiemos vakarus, o ir atostogų metu galima vartoti,
4) vienija šeimą,
5) viena dovana beveik visai šeimai, skaičiuojant ir save. O tai pats didžiausias pliusas. :)

Minusai:
1) mažajai toks žaidimas kol kas visai neįdomus, o kai pasidarys įdomus, visai šeimai bus atsibodęs.
2) nors ir su -40% į 30 Lt netilpsi...

Bet aš tokią dovaną vienai tokiai šeimai jau nupirkau. Apie Lietuvą. Nes ir pati tokią norėčiau gauti. Jei jau ne geriausią merginų/moterų draugą deimančiuką...

Anonimiškas rašė...

Jooo, kiekvienai po minkštą žaislą.;)

Unknown rašė...

Į kai ką atsižvelgiau.Pirkau.
Stalo žaidimas Alhambra, mezgimo enciklopedija, kubeliai konstravimui...