2011 m. birželio 21 d., antradienis

Liepa, Graikija – bankrotas ir ES permainos

Mano mažės krikštamotė graikė, bet tiesa svarbiau.


Liepą Graikija bankrutuos.

Tad apie jokį atostotgų planavimą tose beprotiškose salose, kur nemokami mokesčiai ir valstybės beveik nėra neverta planuoti. Galite iš ten ir neišvažiuoti jei liepą.

Tas pats beveik pasakytina apie Europos Sąjungą. Rodomi kažkokie išoriniai judesiai, trukčioja Sarkozy su Merkel, bet ir jų šalių bankams amba. Liepos vidury. Nes smarkiai jie skolino Graikijai. ES euras pastatytas ant molinių kojų pasakys atia. Estai paskubėjo. AMB su kirkilais padarė vieną gerą darbą – neįvedė euro Lietuvoje, kai galėjo.

Turite akcijų, kurios vertinamos eurais – parduokite.

Doleris pabrangs.

Keiskite turimus eurus į bet kokią valiutą(išskyrus zaičikus) – išlošite automatiškai.

Venkite verslo su žlungančiomis ES šalimis – Airija, Italija, Ispanija, Portugalija, Belgija.

Landsbergis įžvalgiai jau perspėjo – laukia didelės ES problemos. Ir jos nesibaigs vien euru. Bus kardinalesnių permainų.

15 komentarų:

Anonimiškas rašė...

kodel butent liepa?

Unknown rašė...

Liepą Graikijai reikia mokėti skolas, bet nėra iš ko.

AndriusD rašė...

Troy, o kas jeigu būsto paskola eurais paimta? Po liepos būs geriau ar blogiau? :)

Unknown rašė...

Bus geriau, jei algą gausi doleriais arba svarais. Jei litais - indiferentiška.

skirtumas rašė...

Wiau! 4 nemokami patarimai! Ar čia akcija kokia vyksta?

Naglis rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
viz3 rašė...

Tai sakai jau pradės pildytis 2008 metų Ashaman pranašystės: "Realus poveikis pasaulio ekonomikai bus tragiškas - nutruks esami ryšiai tarp verslo struktūrų, sustos atsiskaitymai, milijonai bedarbių plus į galves reikalaudami valdžios pagalbos, o ji jos suteikti negalės - ir tai bus ne kur nors Zimbvabveje, o G7 šalyse. Europos valstybėse ir atskirose JAV valstyjose gali prasidės diktatūra ar kitos formos autoritarizmas. Nes neliks jokio kito būdo sustabdyti alkanų bedarbių minios, netekusių visko dėl valdžios bėjegiškumo ir imbicilizmo kaip tik karinės jėgos panaudojimas. Bus riaušės, bus kariniai konfliktai ir t.t. Putino autoritarizmas pasirodys jums demokratijos etalonu, lyginant su to kas turi potencialą išsivystyti Europoje ir JAV defliacijos pasėkoje" ? - http://traders.lt/forums.php?m=posts&q=542&d=180

Unknown rašė...

Gali, gali. Bet nesitikėkite kad vėl ateis Markso valdzia. Problemos lokalesnės - tinginiai Europos pietuose.

AndriusD rašė...

Troy, kas gi duos dolerius ar svarus Lietuvėlėj ariant? :) Gauni litų ir valio ;)

Minis rašė...

Viz3, pasaulio pabaiga jau buvo geguzes atrodo 21. todel nemanau, kad kas nors galetu issipildyt tokioj tavo nurodomoj pranasystej :)

Unknown rašė...

Andriau, jei litas lieka, tempk į banką ir keisk...

Anonimiškas rašė...

troy, kodel galvoji, kad lito nedevalvuos? lietuvoje sustos visi eksportai, skolintis siulys po 15 proc. metiniu lietuvai, tvf bus issigelbejimas vienintelis - o tas sakyti zodzio is D raides nevengia

Unknown rašė...

Kam litą devalvuoti, jei jis ir taip bus surištas su vos vegetuojančiu euru.

Anonimiškas rašė...

devalvacija - tai neskausmingas budas visiems sumazinti algas; su akivazdziu rezultatu, kad importai pabrangsta ir ju niekas neperka, o eksportai greitai auga, nes jie pigus ir paklausus. v rezultate ekonomikai naudinga. kaip pavyzdys, 2009 pradzioje visi sniurais trauke pirkti i lenkija butent del to, kad ji devalvavosi arti 20 proc. todel tvf devalvacija ir siulo.

musu subtilybe, kad banku skolos yra daugumoje eurais. devalvavus lita jos issipustu, palyginti su pajamomis. kas gresia dar didesniais nemokumais ir griausmais is stokholmo. daugiausia del to 2009 ir buvo atsisakyta devalvacijos. bet tada jau ryskejo alternatyvos, kur skolintis, ne tik tvf, ir buvo ponia su pretenzijomis daukanto aiksteje, reikalavusi apie tai ne negalvoti. kai pareis graikija, xz kas bus.

viz3 rašė...

Mini, malonu susipažinti su pasaulio pabaigų ekspertu, bet aš tik norėjau paklausti Troy, ar sutapimai Ashaman'o ir jo prognozėse yra atsitiktiniai, ar ne, ir kiek panašios abiejų pranašų prognozės.