2011 m. birželio 7 d., antradienis

Wikileaks; apie apsidergusią iki ausų Lietuvos žiniasklaidą

Citata iš čia;
http://verslas.delfi.lt/Media/article.php?id=46302199
Įslaptintame dokumente amerikiečiai reiškia susirūpinimą dėl didžiųjų laikraščių savininkų veiklos metodų. Medžiagą ataskaitai rinkę diplomatai pabrėžia, kad žiniasklaidos priežiūros institucijos mažai ką tegali padaryti, o padėtį pagerintų naujienų portalų augimas, užsienio kapitalo įmonių valdomų žiniasklaidos priemonių gausėjimas arba esamų laikraščių savininkų pasikeitimas. „Tačiau nematyti, kad tai nutiks greitai, nes laikraščius valdantys asmenys pernelyg vertina turimą galią“, – teigiama dokumente.

Anokia naujiena, bet dar kartą mums primena apie Respublikos ir Lietuvos Ryto  darbo metodus -  šantažas, melas, reketas, korupcija. Lietuvos žiniasklaida rimtai serga. Liga nepagydoma. Ligonis beviltiškas.
Didieji Lietuvos žurnalistai tyli pridėję į kelnes. Nėra ką paaiškinti tamsiems žmonėms...

4 komentarai:

fanta rašė...

Tamsiems žmonėms seniai aišku. Kad kvaila yra per daug plepėti-atvirauti su amerikonais, pasakot tiems kvailiams apie mūsų papročius ir lietuviškos subinės kvapą. Kai jie paskui ima rėkaut apie tai ant viso svieto- kas lieka daryt? Apsimesti, kad negirdime.

Maždaug toks pat atvejis: prakaituotas amerikonas per atlaidus Žemaičių Kalvarijos bažnyčioj vidury mišių garsiai visiems pareiškia, kad vyskupas pagadino orą, o gerbiamieji miestelio parapijonys seniai nesiprausę ir nenaudoja dezodorantų. Ar į tokį pareiškimą turi kaip nors reaguoti vyskupas? Be abejo, ne.

Todėl žurnalistai, kurie dabar "išgirs" Asanžo "paslaptis"- bus nebent smulkmė, kilbukai. Vyskupai protingai patylės. Nes juk gi nieko naujo tose "paslaptyse" nėra.

Unknown rašė...

na taip vyskupai ir daro - tyli...

Partizanas rašė...

Nepamirškit- "Kowno diena" dar yra, valdoma vieno tokio Stibuklo, vardu Buratinas...

Unknown rašė...

...na tas buratinas dar neturi didelės galios spaudoje, bet aišku kas žino ką lieps papa Karlo.