2011 m. lapkričio 14 d., pirmadienis

Teisingas jubiliejaus organizavimas

Įvyko draugo 50metis. Kadangi jau buvau daręs savo – galiu palyginti. Ir kitiems bus pravartu.


Svolačius draugelis suorganizavo savo jubiliejų geriau. Tad kaip reikia geriau organizuot jubiliejų.

Aš stačiau ant stalo butelius su degtine ir pvz.vyno visai nedaviau.

O jo padavėjos nešiojo užsakytus gėrimus ir tokiu būdu man(o gal ir dar kam nors) nepavyko iškart prisiliurlinti pakankamai su šventės pavertimu į čystai  lietuvišką. Nepatogu buvo siuntinėti merginų dažnai. Gėrimų asortimentas buvo platus –vynai, degtinė, konjakas, kalvadosas. Šioje vietoje kiek nukrypsiu, ne mane vieną sužavėjo kalvadosas Papidoux. Mūsų stalas pasivogė suvartojimui visą jo butelį šventės epiloge. Atkreipiu į jį visų alkoholio vartotojų dėmesį – puikus gėrimas.

Pradžia vienoda – muzikantai su madinga fonine muzika.

Maistas labai geras, kepta lašiša su avokadu – pasaka.

Bet vienas elementas buvo efektingas: apie pusę devynių, kai sprendžiamas baliaus tolimesnis likimas – po stalu ar šokti – jubiliatas išvedė tautą su fakelais į kiemą. Ekskursijai po Europos parką. Visi prasijudino, prasikultūrino ir balius buvo baigtas su šokiais, kultūringai, laiku, saikingomis diskusijomis. Daugumas svečių kiek supratau netgi prisimins baliaus pabaigą.

Bet mes su Balkanų moterimi sudalyvavome kaip visada. Bent keli baliaus dalyviai užsisakė Taškento plovo ceremonijas ir taip pat protmūšio varžybas. Protmūšį vesiu aš, plovą – ji. Vieną statybų magnatą dar pasižadėjome(su Balkanų moterimi) konsultuoti gyvenimo draugės paieška per internetą. Jam pačiam nepavyksta.

Dabar to gailiuosi…ir velnias tempė liežuvį…

Gerai kad iš anksto pinigų nesusirinkau už visas šitas paslaugas. O jau buvo vienu metu susiformavęs stiprus noras monetariškai apiforminti visus planuojamas paslaugas. Bet pritrūko matyt vieno vienintelio degtinės stikliuko, to kur baliaus starte neatnešė merginos.

2 komentarai:

grumlinas rašė...

Liežuvis - didžiausias žmogaus ir ypač Troy priešas... ;)

Unknown rašė...

Pats sau sakau taip pat.