2011 m. lapkričio 18 d., penktadienis

Apsilankymas "Sasha Song jazz club"

Pažiūrėjau šiandien kaip sekasi verslo plėtotė jaunam verslininkui Dimai Šavrovui(Sashai Song).
Ką gi...

1.Įsikūrė vaikinas gerą aurą turinčioje vietoje. Iš tamsiai raudono dekoro likučių suvokiau - tai kažkada matyta. Akurat, patvirtino padavėja, buvęs striptizo klubas Vingrių gatvėje.  Likau savimi patenkintas: tą Vilniaus brigados laikų ampyro stiliuką  sunku pamiršti.
Savo anų laikų vizitą ten aprašiau čia;
http://troyyestroy.blogspot.com/2011/03/kaip-vos-netapau-sokeja-aplink-stulpa.html

2. Geras marketingo ėjimas. Ėjome su tvirtai įkaltu žinojimu, kompleksiniai pietūs pas Sashą tik 11 litų. Padavėja gi maloniai priminė, kad viska keičiasi šiame pasaulyje ir nieko pastovaus nėra. Šiandien jau 14 litų. Ta reklaminė lenta lauke su 11litų  - netiksli. Lyja, nėra kam nueiti ir perrašyti.

3. Supratome  kodėl niekas negali išeiti į lauką. Nėra kada. Visa kolektyvas barėsi prie baro rusiškai ir net po to kiek lietuviškai. Barmenas, pats Sasha Song, padavėja visi sklaidėsi suirzę. Detalių nežinojme, nes skandalo kilmė jau buvo paskendusi ūkuose ir skandalo dalyviai  mūsų stebimu laikotarpiu šiaip  reiškė nepasitenkinimą gyvenimu įvairiais garsais.

4. Tuo laiku atvyko žmogelis su šampano ir vyno dėžėmis. Savaime suprantama nelaiku, buvo apšauktas. Gal ir teisingai, nes savo dėžėmis užvertė praėjimą link virtuvės. Po eilinio skandaliuko(jau be laiku nusiplovusio Sashos, suprantu, sunkus verslo pradžios laikas, nervai nelaiko) žmogelis perdėjo dėžes link mūsų stalo. Taigi iš Jazz club išėjome kartu sudalyvavę  smagiame  atrakcione Peršok šampano dėžę. Kas mums visai netikėtai  pasisekė. Padavėja tuo laiku stengėsi įžvelgti kokio dydžio monetą palikome jai ant stalo, tai didesnio susidomėjimo mūsų šuoliukais neparodė. Ne Bobiai Bimonai mes, ko gi iš tiesų žiūrėti kaip paprasti Jazz clubo klientai šokinėja tarp stalų.

5. Žirnių sriuba buvo tikrai skani. Su dūšia padaryta. Dėl tortiljų su faršo/pupelių  įdaru kiek suabejojau. Padažas buvo kiek nervinga(pamenate kolektyvas visas barėsi) ranka pašlakstyta  grietinė  bei aiškiai  atpigintas kečupas iš Norfos. Bet gal taip Meksikoje ir valgoma? Nebuvau, nežinau., gal ir Norfa yra....

4 komentarai:

Vilma rašė...

o muzika ten kokia nors groja?

Unknown rašė...

Vakarais dziazas, diena - kai buvom - soul, tokios kaip ir pats Sasha dainuoja.

grumlinas rašė...

Maistu sužavėtas nebuvai, kaip matau...

Unknown rašė...

Sriuba patiko...