2012 m. rugpjūčio 22 d., trečiadienis

Brigitte Bardot nuopelnai Maksui ir kitiems




Aišku didesnė pusė žmonijos (ta kuri vyrai) žino bei žavisi šios prancūzės nuopelnais žmonijai. Moterų bikini mada, o po to ir moterų deginimosi topless mada tik dėka Bardot yra įdiegta  į mūsų kultūrą. Wikipedia nenurodo, bet kiti šaltiniai sako, kad tai Brigitte pirmą  kartą padarė amžino vyrų dėkingumo sulaukusį aktą – Sent Tropezo pliaže  pasirodė be viršutinės maudymosi kostiumėlio dalies.
Šią vasarą Rumunijoje pamačiau ir kitą šios prancūzės gerą darbą. Rudąjį lokį Maksą.meškų prieglaudoje Libearty netoli Rašnovo miesto. Puikiame ąžuolyne aptvertoje teritorijoje vaikštinėjo meškos. Jų ten sakė yra apie 70, bet visos lankytojams (kurių skaičius labai ribojamas ir net kelias link Libearty yra specialiai apgriautas) nesirodo. Pati didžiausia  ir gražiausia bent jau man meška vaikštinėjo viena savo aptvare. Cha, pagalvojau, toks galiūnas matyt skriaudžia kitus mažesnius brolius ir seses tai todėl vienas.
Gidė blondinė papasakojo kitaip. Maksas buvo laikomas netoliese  -  Brane, ankštame narve prie restorano. Tai dar pusė bėdos. Didesnė bėda, kad savininkas buvo sadistas. Jis apakino Maksą, po to dar nepagydomai sunaikino kažkokiais preparatais jo uoslę. Maksas turėjo žūti. Bet Libearty prieglauda jį išgelbėjo. Maksas dabar maitinasi taip:. liežuviu liečia viską kas  atsiranda  ant jo pastovaus pasivaikščiojimo tako, nes lytėjimo galių sadistas-šeimininkas dar nebuvo sugalvojęs kaip atimti. Liežuviu atpažįsta maistą  ir nevalgo  akmenų ar pagalių. Maitinimasis užtrunka kiek ilgiau, bet Makso svoriui ir kailio žvilgesiui tai netgi padeda.
Aišku ta prieglauda turi ir daugiau ir gal didesnių rėmėjų, bet man įstrigo Brigitte Bardot.
Moralas: teisinga  moteris net ir senatvėje sugeba pradžiuginti patinų širdis.

2 komentarai:

Taškas rašė...

jo, būtų juokinga, jei nebūt graudu.
Keistai susiklostė BB gyvenimas, jei kas būtų išpranašavęs tada - nieks nepatikėtų...
Kita tų laikų mega žvaigždė -CC lyg normaliai gyvena...

Taigi, vis tik tai iš tikro buvo - gwiazda !!!

Unknown rašė...

Kodėl graudu, graži senatvė besirūpinant kitais.