2012 m. rugpjūčio 27 d., pirmadienis

Į Sibirą


Visiškai keista istorija.
Mano masažistė išsipasakojo.
Vienintelė jų duktė Sibire. Tėvas – čystas leituvys nacionalistas. Masažistė tokia kiek prie žolelių, masažų, raganysčių ir visokių bioenergetikų. Tad spręskite patys kuris tėvas kaltesnis.
Dukra baigusi aukštąjį. Buvo šalininkė kaip ir mama ekologijos ir visokių natūralumų. Sutiko tokį pat rusą ekologininką iš Karaliaučiaus. Kūrė sau gyvenimą čia Lietuvoje abu. Net pasistatė namą, miške prie ežero. Matyt  puikų, nes vėliau sugebėjo jį parduoti broliams Lavrinovičiams už gerą sumą. Kiek supratau arti pusės milijono litų. Rusas negavo Lietuvos paso. Dar rusas žentas pykosi su uošviu labai, sūnui vardas rusiškas...
Paėmė jaunoji šeima vieną dieną ir išvažiavo į Rusiją. Peterburgan. Iš ten dar už Omsko ar Tomsko  400 km prie Tunguskos upės kurti naujo ekologiško  anastasininkų sektos kaimo. Ten gimdė antrą sūnų žeminėje. Vos nenumirė. Kaime net elektros nėra, bet niekas užtat negeria. Viską augina natūraliu būdu. Taiga, uodai. Lavrinovičių pinigai panaudoti namui Sibire  statyti.
Tėvui virš 70 ir į Sibirą pas sektantus atsisako važiuoti. Anūkų nebepamatys. Motina buvo nuvažiavusi. Anūkai lietuviškai menkai supranta. Dukters šeima ir liks ten gyventi.Va taip su dukromis būna....

Ir kas kaltas? Sekta, Lietuvos valstybė, tėvas ar motina?

6 komentarai:

Minis rašė...

Naturopatija prie gero nenuveda. Ne veltui zmones pastaruosius 5000 metu liejo prakaita ir kure pasauli toks koks yra. Daznai kai net palapineje miegu galvoju, kad niekinu tu zmoniu pasiekimus.

Unknown rašė...

Apie palapinę - stipru.

t rašė...

Pablevyzgosiu. Ne - pabliavyzgosiu - toji sekta ruošia placdarmą Sibire - kad ateity turėtume kur tremti visokius netikėlius - pvz. Paleckiuką.

Unknown rašė...

aha, variantas...

Tomas Baranauskas rašė...

Tai jeigu kas nors įtikina, kad geriausia - atgal į gamtą, tai kitos vietos, kaip Sibiras šiuo metu kaip ir nėra... Taigi visi, kurie taip galvą susuko ir yra kalti: motina, vyras, sekta. Dar ir Žanas Žakas Ruso turbūt.

Unknown rašė...

Ruso kaltę užmiršau. Sorry.