2013 m. vasario 15 d., penktadienis

Mojavau padavėjui per valentinkę



Mus jau nori iškrapštyti iš protų koridos. Įkyriai laimime. Mažėja lankytojų ir  neviltis didėja  pas kavinės vadovybę. Vakar net siūlė kyšį, kad kažkokiu būdu nors kartą praloštume. Mes ne kokie pareigūnai – kyšio atsisakėme. Išdidžiai paaiškinome, kad komandos pavadinimas kylęs nuo Nuestra Familia meksikiečių gango  Šiaurės Kalifornijoje. Mūsų taip paprastai nepašiurpinsi.
Bet tada taip kreivai kavinės vadybininkė į mus pažiūrėjo, kad supratome, kitą kartą gali ir plakatą iškabinti ant įėjimo durų . Su užrašu – Familia, no pasaran. Tad vėlesniame komandos susirinkime nusprendėme kyšį paimti, jei bus didesnis ir antrą kartą pasiūlys...
Džiugi būsimo didelio kyšio nuojauta mūsų pilkas smegenų ląsteles dar labiau  paskatino. Kai kurioms ląstelėms  tai buvo pirmas atvejuys gyvenime, kai jos jautė ir protu galima uždirbti kyšį. Ir jos šioje ašarų pakalnėje egzistuoja neveltui.
Bet tai dar ne visos vakarykštės koridos bėdos. Jei kas pamena vakar buvo Valentino diena ir pažangūs žmonės tą dieną parodo meilės apraiškas  vienas kitam. O mums vakar per didžiąją pertrauką padavėjas neatnešė maisto rinkinio už 27 litus. Nors jis buvo dar vakaro pradžioje užsakytas.
Todėl aš išsišiepęs mojavau padavėjui, mol, prieik, turim problemėlę, sėdime tik su alumi  be savo teisėto maisto rinkinio. O man vyresnioji dukra grieštai uždraudė spragsėti pirštais  kviečiant padavėjus ar rėkti komandirsku  balsu “ei, berniukas”. Nes taip yra nemandagu. Tad aš šiepiausiu ir grakščiai mandagiai mojavau  jam ranka. Padavėjas vis labiau pasimetusiu  veidu vis dažniau prabėgdavo pro mus ir vis labiau mūsų nematė. Kas yra? Vyrai staiga pradėjo žvengti . Sako tegu dukra rankute pamojuoja. Tas iškart prisistatė. Problemą išsiaiškinome ir vėl padavėjas ilgam dingo. Tada mandagiai pradėjo mojuoti kitas buvęs regbistas. Toks pat senas ir dydžio tokio pat kaip aš. Vėl padavėjas mūsų nemato.
Vienu žodžiu vakaro reziume. Maisto taip ir negavome, per mojavimo laiką išėjo namo virtuvė, grąžino pinigus. Kaip prizą tą vakarą laimėjome 50 litų čekį plius valandą boulingo.
O per valentinkę teisingos orientacijos padavėjui nėra ko grakščiai rankele mojuoti, ypač seniems ir nebegražiems  regbininkams. Ne taip supras...

2 komentarai:

vicko rašė...

tai nueikit į kokį griežtesnį tą protmūšį, gaut į kaulą kartais ir smagu, užveda naujiems žygiams.

Unknown rašė...

aha, pribrendome