2013 m. kovo 6 d., trečiadienis

Dėl kovo 11-os eitynių uždraudimo



Visi aplinkui žino geriau ko reikia Lietuvai ir lietuviams  nei patys Lietuvos piliečiai. Garsusis  kyšininkas Zuokas, Briuselio biurokratai, nacių medžiotojai ir gėjų aktyvistai sprendžia kaip Lietuvos žmonės turi švęsti savo šventes. Su liniuote fiksuoja eitynėse einančių plaukų ilgį bei batų padų storį.
Ar jums.nekeista? Ar tai normalu? Tuoj su trispalve ir Gedimino stulpais pasirodęs viešai būsi paskelbtas a priori fašistu  ir  padorioje firmoje darbo nebegausi? Mano protui  tai nesuvokiama.
Jei netinka eitynių kontingentas ar kurios nors grupelės šūkiai  - tai ateikime patys į savo valstybės šventę  ir eikime kaip dauguma, kaip normali normalios valstybės  vidurinioji klasė. Ne, vidurinioji klasė eiti nenori. Tai gal tegu eina tie kurie nori ir netingi? Bet drausti kovo 11-os eiseną – paskutinis  absurdas bei totali nesąmonė..
Bet kokio Kovo 11-os dienos šventimo būdo draudimas yra antivalstybinsi aktas.

6 komentarai:

—vg— rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...

1. Na kad ir komentaras išbrauktas, bet patikslinsiu, kad leidimas eitynėms kitoje vietoje, iš anksto žinant kad ten bus neinama, yra faktinis eitynių uždraudimas.
2. Toks užslėptas eitynių draudimas yra dar blogiau, nes parodoma, kad viešai bijoma drausti ir draudimo organizatorius nori išlikti šešėlyje.

Unknown rašė...

3.Visus taškus šiuo klausimu sudėjo Grybauskaitė.

—vg— rašė...

Bet tada ir kalbėkim apie būtent Vilniaus savivaldybės poziciją, o kai ton pačion eilėn sustatomi ir „Briuselio biurokratai, nacių medžiotojai ir gėjų aktyvistai“, kažkaip sąmokslo teorija pakvimpa, o aš tuomi netikiu.

Anonimiškas rašė...

O aš manau, kad tokie veikėjai, kaip minėtų eitynių organizatoriai, geriausiai ją diskredituoja. Apskritai, bet kokios eitynės, mažumų ar daugumų. Yra visiška nesąmonė. Jei esi kažkas, kam tai įrodinėti. Nebent pats netiki...

Unknown rašė...

Vilniaus meras nesugebėjo vien juridiškai tiksliai uždrausti eitynių. Nėra pagrindo.
O todėl tas noras uždrausti bet kokiu būdu ir dvelkia sąmokslo teorija.