2013 m. kovo 16 d., šeštadienis

Liberalų naguose

Per visą sovietmetį išsaugojau namie knygelę, išleistą 1942 ar 1943 metais Kaune. Ji vadinosi Čekistų naguose...Vakar aš panašiai pabuvojau  liberalų naguose. Tiksliau liberalų protmūšyje R.Šimašiaus kvietimu.
Iš pradžių klastingieji  liberalai šypsojosi ir buvo mandagūs. Leido mūsų komandai susėsti prie stalo. Po to išdalino graikiškas raides. Jau šioje vietoje turėjau suklusti. Graikiškos. Aiškus pavojus. Bet naiviai likau žioplinėti į visokias liberales.
Aha. Panaudodami graikiškas raides liberalai iš naujo perskirstė komandas. Aš likau be saviškių su keliomis jaunomis  liberalėmis ir dviem vyrukais. Pasimečiau. Jie nesuprato manęs, aš jų. Beveik visa mano  įprastinė komanda liko su Balkanų moterimi, o vyresnei dukrai  teko jaunų moterų  grupė.
Rezultatas. Liberalai sugriovė mano kaip protingo  šeimos galvos autoritetą. Aš su liberalia komanda likau priešpaskutinis. BM aplenkė ir vyresnė dukra aplenkė. Smarkiai. Taip liberalai dar kartą įrodė, kad jie yra prieš tradicinę šeimą. Konservatorių protmūšyje taip nebūtų atsitikę.
Dėl R.Šimašiaus. Kaip pasakė vyresnioji - pagal charizmą gali būti Lietuvos prezidentu. Tik reikia jam dar kiek pasenti ir nepakliūti į kokius politinius spąstus.
Kaip kompensaciją gavome Mao Dze Duno Hayeko ir  kitų liberalizmo tėvų citatų rinkinį. Aš tikėjausi bent jau turtingų kokių liberalų plačiu mostu ant kiekvieno stalo  pastatytų single malt viskio butelių....
Balkanų moteris turėjo progą užsipulti kažkokį liberalų švietimo patarėją. Todėl liko labai viskuom patenkinta ir visom draugėm šiandien gyrėsi, kad laimėjo prieš vyrą liberalų protmūšyje.

2 komentarai:

viz3 rašė...

Hm, tai jeigu vienoj komandoj su žmona ir dukra pavykdavo laimėt, o be jų nepavyksta... prisiminiau kažką skaityto apie penkiaprocentinį protinį moterų pranašumą ;)

Unknown rašė...

tik nereikia, liberalai kalti ir viskas...