2013 m. gegužės 28 d., antradienis

Iš emigrantų laifo: latvių ledo ritulys



Na kaip gyvename....labai užsinorėjome savo namo, dabar gyvename anglų rajone, taip gera, ramu. Tarsimės su banku dėl paskolos namui tikriausiai. Norime tokiame rajone ir namą įsigyti. Anksčiau gyvenome juodžių rajone, tai baisu buvo pro juos praeiti. Lyg ir stovi ant kampo ramiai, tyliai rūko sau žolę, tik kad staiga pradės staugti. Neee, anglų rajone geriau. Po Londono įvykių – tai išvis visiškai  norisi anglų rajone gyventi.
Policija? Jie ten kažkokie naivūs durneliai, tiesa dabar jau anglų policininkai tapo gudresni, dirba jau ir lietuviai policininkais. Yra ir sikhai su mėlynais tiurbanais ir policininko kokarda ant tiurbano. Juokingai atrodo. Bet jau gudresni. O anksčiau būdavo važiuoja lietuvis be teisių, anglas policininkas sustabdo, tai lietuvis sako, pas mus Lietuvoje  gyvenime niekam nereikėjo teisių mašinai vairuoti, ko jūs čia prie lietuvių kabinėjatės, nusiperki  auto ir  važiuoji. Tai  tie anglų policininkai  iš pradžių ir  tikėjo...

Tautinės problemos? Yra. Anglai mūsų nuo lenkų neatskiria. Latviai, lietuviai – visi jiems lenkai. Nervina. O šiaip dabar sunkiausiai susišneku su latviais. Jie dabar įkūrė mieste vien latvių chokejaus komandą – tai labai pasikėlė. Visi latviai vaikšto į  chokejaus treniruotes. Lietuviai  tai miesto regbio komandos jau gera pusė. Gerai regbio komanda žaidžia, vos šiemet neiškopė į pusiau profesionalią lygą. Latviai gi visi – chokejuje.

Komentarų nėra: