2013 m. birželio 27 d., ketvirtadienis

Why?


Penkios priežastys, kodėl privalu  skaityti knygą “Gyvenimo stebėtojo memuarai”


1. Pagaliau  išaiškės dešimt metų slėpta Didžioji Paslaptis. Balkanų moters tautybė (tikroji) bus atskleista 69 knygos puslapyje. Gėdingai bus sugėdinti spėjėjai visokie nevykę apie juodkalniečius, retoromanus, arnautus  et cetera.
2. Stilistė negalėjo dirbti su šia knyga. Sakė taisau taisau ir pradedu žvengti. Tada nebegaliu taisyti. Taigi stiliaus klaidų bus ir čystas vilenskas Kalvarijų  gatvės stiliukas išliko.
3. Vasara,  todėl tekstukai ir sakiniai  trumpi kaip vasariniai moterų šortukai. Nėra geresnio skaitalo prekiaujant patvoryje savo daržo produktais, pliaže siūlant čeburekus ar belaukiant pajūrio kavinėje karbonado už 30 litų. Kitokios depresyvios ilgos lietuviškos knygos leidžiamos rudenį ir žiemą.
4. Nemokamai. Kol kas. Čia aš kryžium guliausi, taip negalima, iš ko man su vaikais ir Balkanų moterimi valgyti duonos kriaukšlę, bet leidyklos politika tokia. Tad skubėkite, tik iki bulviakasio pradžios.  II tomą sakė leis už tikrus pinigus.

5. Paskutinė ir pagrindinė priežastis. Nu, bliamba, taigi čia aš  - Gyvenimo stebėtojas - visą knygą  prirašiau. Jamam šitą knygą ir skaitom.
Knygą  pasiimsite čia:
http://naujasvardas.lt/

11 komentarų:

Dalia, Septyni virtieniai rašė...

ir aš kaip normali skaitytoja turiu spėjimą dėl Balkanų moters tautybės, bet neturiu tų visų įskiepių spėjimo pasitikrinimui

Unknown rašė...

Reikia leidyklos puslapyje pasiskaityti. Ten visokių skaitymo variantų yra.

—vg— rašė...

na ir kad Tu konkretų puslapį nurodei? na kam? net ir aš nuo jo pradėjau... :)

Unknown rašė...

Na pacinka man žmones truputį padirginti...marketingo aukos...

—vg— rašė...

Gyvenimo stebėtoją dabar bus galima vadint ir aukų dirgintoju.

stela rašė...

Geras... Apie šią knygą sužinojau iš ex-ministro R.Šimašiaus - jis pasidalino info (rekomendacija) savo Facebook'e. :) Iš jos pavadinimo man iškart tvojo nuojauta - TROY'jus??!! :) Būtinai žingsniuosiu į knygyną! Ir tikiuosi kada nors autoriaus autografo... :) Linkėjimai! "stela"

stela rašė...

P.S. oi, čia lyg tik elektroninė knyga? :) Truputį gaila, nes popierius man patinka labiau, o ir autoriaus autografą fig dabar gausiu. :) Ale yra ir gerų pusių - skaitinys iškart "prieinamas".

Rutka rašė...

nieko nesuprantu, kodel iTunes jos nera

Unknown rašė...

iTunes jau yra, nuo šiandien.
Stela? Kokia senovė...

Ele rašė...

Mano a.a. senelis irgi Plechavčiukas buvo, todėl pasakojo apie tą, kas dešimtą.

Unknown rašė...

Ele, irgi Ašmenoje? labai būtų įdomu daugiau?