2010 m. vasario 11 d., ketvirtadienis

Instrukcija. Gyvenimas

1.Gyvenimas yra ribotas, bet prižiūrint gyvenimą pagal instrukciją galimas ilgalaikis naudojimas.Dėl nenusisekusio gyvenimo gali būti kalti tėvai, žmona, vaikai, komunistų partija, degtinė, narkotikai, valdžia, tikėjimas, liga, aplinkybės, rusai. Gyvenimas sėkmingas būna tik kelias akimirkas per visą naudojimo laiką.


2. Naudoti gyvenimą reikia atsargiai, jei naudosi iškart ir daug, greit ir baigsis. Nė nepastebėsi.

3. Gyvenimas yra vienas. Kai kurie įtaria, kad jis dar bus geriems žmonėms pratęstas. Tačiau neaiškiu bekūniu pavidalu. Bet gyvenimas su kūnu vienas ir be pratęsimo. Kūnas be gyvenimo neveikia. Tad reikia stengtis kad gyvenimas su kūnu sutartų.

4. Yra specialus mokslas apie gyvenimo išmintį – filosofija. Retas supranta tą mokslą. Dauguma nesivargina kankintis. Išmintis pati ateina į gyvenimo pabaigą. Bet tada jau nebėra kaip ją naudoti. Dalis specialiai užsiveisia vaikų, kad bent jiems perteikti sukauptą išmintį. Bet vaikai pareiškia turį savo gyvenimus. Svetimo jiems nereikia.

5. Gyvenimas yra............ .............................................................................................. .

Daugtaškį užsipildo kiekvienas pats. Instrukcijos autorius paliko šioje vietoje daugtaškį. Įtariame specialiai.

Komentarų nėra: