2010 m. birželio 10 d., ketvirtadienis

Moteris su juoda maža suknele Tėvynės sustojime

Tėvynės sustojimas seniai nebe Tėvynės ir vietoj Tėvynes ten dabar Niujorkas. Bet aš dar jį prisimenu kaip Tėvynės. Todėl galite įsivaizduoti kiek man maždaug metų. Savaime suprantama turiu ir žilų plaukų. Bet jie pas mane ne kardinaliai juodi kaip pas operos baritoną Vytautą Juozapaitį.
Taigi išleidau moteris su opeliu prie jūros, nes joms reikia pailsėti, nes uzbekai nedavė vizos mūsų atostogoms, o pats vėl pradėjau važinėti mikriuku. Mikriuke gera. Už mano nugaros moteris meiliu balsu paklausė vyro kada grįši ir ką išvirti vakarienei. Jėzau, dar taip būna...
Sustojome prie Tėvynės tiesiai ant pėsčiųjų perėjos ir man po langu atsidūrė blondinė kokių 30metų(ta prasme jau brandi moteris, kuri žino ką gali ko nori) trumpa juoda suknele. Aš keliavau žemyn akimis nuo jos veido , krūtine, kojomis i r vėl atgal iki blondinės plaukų. Viskas buvo tobula idealiai. Moteris atsainia gražuolės šypsena. Žiūrėkite, bet tik iš tolo ir nelieskite rankomis. Bet mikriukas vis nejudėjo ir moteris neturėdama kur dėtis pradėjo apžiūrinėti mane mikriuko lange.
Šioje vietoje prisiminiau kaip prieš kelerius metus Balkanų moters nurodymu ėjau pasitikrinti savo galimybių į vaisingumo kliniką. Ten buvo maža patalpėlė su sekretorės staliuku. Aplinkui šaukė koks dešimt moterų apie paskutinius maudimukų modelius, tema buvo visiškai joms aktuali ir įspūdžius pasakojo iškart visos dešimt. Atrodė į kitus išorinius dirgiklius jos nebereaguoja. Aš tyliai paprašiau sekretorės spermogramos rezultatų. Sekretorė maloniai sušnibždėjo – spermograma gera, jūsų spermatozodai judrūs, tai yra vaisingi.
Ūmai pajaučiau šaltus metalinius peilius nugaroje. Atsisukau, visos moterys tylėjo ir grežte grežė mane akimis. Vyras kurio vaisingi. Tai buvo smarkiai įdomiau už visus paskutinius maudimukų modelius. Vos radau duris išeiti toje KGB tardytojų kabinetus primenančioje mirtinoje tyloje.
Taigi grįžkime prie tos moters, kuri vakar. Ji irgi mane apžiūrėjo visą ir rezultatas buvo joks. Kaip mikroautobuso padanga. Net jei būčiau sėdėjęs bentlyje – gražuolė sugebėjo parodyti koks aš neįdomus jai....Bliamba pagalvojau, o Juozapaičio žili plaukai kurie kardinaliai juodi... bet jau gal laikas paprasčiausiai nurimti....
Aš nuleidau akis ir mikriukas pajudėjo.

13 komentarų:

Anonimiškas rašė...

C'est la vie

Unknown rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...

Moi non plus...

fanta rašė...

Hm. Kokia jaudinančiai intymi išpažintis.
Bet kokia standartiška, vulgariai automatiška trumpam be priežiūros palikto vyro savijauta. Nespėjo išvažiavusios moters kvapas išsisklaidyt, o jis jau pajunta laisvės skonį, ima žvalgytis kitokiu žvilgsniu pro mikriuko langą. Šeštadienį ir aš taip pasijusiu. Tik dar trumpiau, deja.
Bet girtis internete savo vaisingumu... Hm. Vyras, žinantis savo kryptį.

Beje, kadangi Tau patiko tas išsireiškimas, tai vėl prisiminkime moteris, nežinančias savo krypties.
Juo labiau, kad dabar į temą. Patarimas Tau šioms dviems vienišoms savaitėms. Kadangi kitos moterys į Tave vis tiek jau žiūri žvilgsniu kaip į nudėvėtą mikriuko padangą- nukreipk visas mintis į vieną, apie kurią nedraudžiama galvoti. Jei žiniasklaida nemeluoja- ji irgi nežino savo krypties. :)

D.Grybauskaitė: įstrigome, nes praradome kryptį

Lorca rašė...

Vis daugiau vyrų žilais juodais plaukais randasi.
Anądien mačiau ir A.Sabonis ir Š.Marčiulionis - irgi juodai pražilę. Matyt ir jiems nesinori jaustis kaip tom mikriuko padangom...

Buka rašė...

Vakar mačiau du rusų filmus ("Убегающий август" ir "Ничего личного"), nelabai seniai ir trečią ("Предсказание"), o mūsų pasaulėjauta turėtų būti panaši, taigi juose smarkiai padėvėtus ir, atvirai kalbant, gana pobaisius vyrukus, vyresnius už Troy maždaug dešimčia metų ir ne milijonierius, mylėjo ir popino patrauklios (arba nepaprastai patrauklios) trisdešimčia metų jaunesnės moterys. Manau, kad kinas atspindi tam tikrus procesus, taigi, Troy, dar nepadėk ginklų: gal pamatytoji pro mikriuko langą įsimylėjusi arba trumparegė.

Unknown rašė...

Paguodėte. Jei trumparegė ir jei Marčiulionis...tada ne padanga...

urvinis rašė...

Nesąmonė. Turiu omenyje- nesąmonė yra tai, kuo Tave guodžia Buka. Tokiems, kaip mes, yra belikęs tik vienas neiliuzoriškai patikimas būdas prisivilioti moterį: užmigti baloje ir ramiai palaukti, kuri Tavimi susidomės.
Jauna ir graži ji gal bus santykinai. Bet gali pasitaikyti geros širdies.

(Aš nenoriu tuo pasakyt, kad Buka būtinai iš tokių. Ji tik pataikautoja, norėjo Tave paguosti...)

Unknown rašė...

Baloje užmigus? Moteris vardu Polia?
Pilnas vardas - Policija?

grumlinas rašė...

vyras, dažantis plaukus... paskutinis pirstelėjimas prieš klimaksą

Unknown rašė...

Grumlinai, todėl ir susilaikau, nors kaip būtų inteligentiška vėl pakratyti juodus kaip varno gaurus...

Anonimiškas rašė...

O į Uzbekiją ko? Šiaip?

Unknown rašė...

...ir šiaip ir su reikalu...