2010 m. lapkričio 8 d., pirmadienis

Dienos ir mintys

Pirmadienio mintis apmąstymui: mintis.

Antradienio mintis apmąstymui: pirmadienį buvo nebloga mintis.

Trečiadienio mintis apmąstymui: jei sudėti pirmadienio ir antradienio mintis bus jau dvi mintys…

Ketvirtadienio mintis apmąstymui: jau pačiame šios dienos pavadinime ketvirtadienis yra užkoduotas pranešimas apie ketvirtą mano šios savaitės mintį.

Penktadienio mintis pamąstymui; o ką neblogai būtų išgerti...ir gausiai pavalgyti cepelinukų…citroene…

Šeštadienio ir sekmadienio mintys: be minčių po teisingos penktadienio minties.

9 komentarai:

Minis rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Minis rašė...

Puikiai juokinga :) tik gal butu geriau kazkoki konteksta ne cognoscenti

P.S. pridariau klaidu tai tenka taisytis :)
Mintis astuntadieniui :)

grumlinas rašė...

nu ką, šabloną turi, gali pradėti pildyti mintimis. žiūrėk, ir blogo populiarumas išaugs, nereiks kelis kartus tų pačių postų varinėti ;)

o nulūžęs serveris yra b**c kaip blogai :(

Unknown rašė...

Dėkoju, Grumlinai.

urvinis rašė...

Vakar readeryje mačiau šitą įrašą, bet tik dabar pastebėjau, kad įprastas dalykas šį kartą neįprastoje vietoje. Kvepia teismais, atrodo. Jeigu Grumlinas šitai praleis, nesiimdamas griežtų priemonių, kyla grėsmė visam Lietuvos blogerynui. Nenubaustos vagystės yra blogis, liga, epidemija gali išplisti ir tapti nevaldoma. Žiūrėk, rytoj Kalafioras susigalvos skaičiuoti LNK ir TV3 reitingus, Kreivarankis išvadins visus dundukais, Račas pradės publikuoti Solomono teplionių nuotraukas ir blynelių receptus. Visiškas chaosas gautųsi, mirtis blogerynui.

Vienintelę išeitį matau- kolektyvinę deklaraciją, smerkiančią Troy veiksmus, kurią privalo visi, kas gyvas, pasirašyti, platinti visomis įmanomomis pasaulio kalbomis. Ir apsvarstyti klausimą apie Trojaus išvijimą į Živoj Žurnal.

Unknown rašė...

Vos tik kas iškart deklaracijos ir Živoj Žurnal.
Už ką?

grumlinas rašė...

-> urvinis - na taip, bardakas blogeryne sujauktų darnią blogosferos tėkmę, čia kažkaip reikia nusistovėjusios tvarkos (ir apšaudomų taikinių) prisilaikyti ;)
Kaslink Troy išvijimo į Živoj Žurnal - IMHO mažiau skausminga būtų jį tiesiog numesti nuo 16to aukšto - mažiau kančių ;) Na bet gal nėra jis toks blogas, žmogui rudeninė depresija ir alaus beigi cepelinų negauna, tai va ir rašo neviltingus tekstus.

Unknown rašė...

Kam tos žiaurybės:( Po tekstu gi aiškiai nurodyta: žymė - juokai.

grumlinas rašė...

o tu manai, kad kas nors žiūri į žymes? va aš žymiu "glupstvos', ir tai gaunu pi... eee... barti už politines pažiūras ;)