2010 m. lapkričio 30 d., antradienis

Informacinė NK95 ataka prieš dešinę

Pastarųjų dienų įvykiai yra informacinio karo prieš dešinės jėgas Lietuvoje epizodas.


Nereikia tuo stebėtis, o reikia ruoštis ir laukti naujų išpuolių. Tiesiog jau kurį laiką NK95 negalėjo parodyti savo aktyvumo. Pinigai nebebuvo atidirbami. Tad reikėjo tik preteksto. Pretekstas atsirado – Stankeras Veide. Tokie epizodai kartosis ir vienas pagrindinių motoriukų tame bus NK95. Jie įsodinti į tas vietas, kur reikia. Štai Repečkaitė dirba – Viešosios politikos ir vadybos institute(ES projektai). Tam pačiame institute dirba dar keli NK95 nariai.

Kitas aktyvus atakos dalyvis, pasak Repečkaitės – lygių galimybių specialistas Algirdas Davidavičius - o iš tikro irgi NK95 ir didžiuojasi esąs mišrios kilmės.

Trečioji atakos aktyvistė Nida Vasiliauskaitė, NK95 of course, visiems žinoma kaip skandalistė-aktyvistė bet kokia proga prieš dekalogą. Visi šie aktyvistai skaito Karlą Marksą, to net neslepia ir reklamuojasi apie tai savo puslapyje .

Aplamai kažkaip daug tų NK95 dirba netoli ES pinigų, šiltose vietose. Primenu - Baroso buvęs trockistas, baronienė kuri ES užsienio reikalų ministrė – buvusi taikos šalininkų judėjimo, finansuoto iš Kremliaus, aktyvistė. Tad Donskio skubus sudalyvavimas atakoje visiškai suprantamas. Ką šioje atakoje veikė Račas(ne NK95 narys) man klausimas, gal netyčia, nes sudalyvavo lyg ir nedrąsiai.

Informacinių atakų tikslas - abejotinų NK95 vertybių diegimas mums, nes galios priešintis jiems mes turėsime vis mažiau ir mažiau, kuo daugiau jie nutildys tradicinių dešiniųjų ruporų.
Ir pabaigai geras filosofo Jokubaičio straipsnelis, kaip vertybių diegimas žudo Dievą.


http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/ajokubaitis-vertybes-yra-tarsi-sienas-ar-meslas-kuri-zmones-varto-kaip-panoreje.d?id=39084559

Komentarų nėra: