2010 m. lapkričio 15 d., pirmadienis

Oficialus mano pranešimas dėl kandidatų į Vilnius merus

Oficialus mano pranešimas

Visiškai nepageidauju, kad Vilniaus meru būtų Viktoras Uspaskich. Dažnas jo pasirodymas TV eteriuose akivaizdžiai byloja apie maloniai ateinantį vėl į mūsų mass media kišenes svarų rusiškų pinigų kiekį. Mano valia jam būtų uždraustas įvažiavimas į Lietuvą. Briuselyje jam vieta arba Archangelske. Apie šią visišką politiko parodiją  kadais aktyviai rašiau Antivalstybiniame  projekte.
http://www.lizdas.lt/turniskes/
Bet kelis gabalus pakartosiu. Nepakenks.

Diplomų medis 2005/06/15


Viktorą vėl labai sunervino žiniasklaida. Vėl jį šmeižia. O Viktoras juk labai gerai prisiminė kaip gavo savo diplomą. Pagal visas taisykles. Taisykles jam tada labai gerai paaiškino neregys Katinas ir Lapė. Viktoras prisimena kaip dabar ką sakė Katinas:
- Paimi auksiną ir pakasi po kvai...oi... diplomų medžiu iš vakaro. Visi taip daro. Nori dvejų diplomų - pakasi du auksinus. Supratai? Rytą ateini ir pasiimi.
Viktoras suprato ir pakasė tris auksinus. Penktos kategorijos suvirintojo diplomui gauti ir kitiems dviems diplomams dėl atsargos.
Ir Viktoras gerai prisimena kai perklausė Lapės ar tikrai išaugs diplomai ir ar jie bus geri. Ir Lapė labai rimtai patvirtino, kad bus patys geriausi. Taip Viktoras gavo savo diplomus.
Tai kurių biesų dabar visi puola Viktorą, jei jis pagal visas Kvailių šalies taisykles gavo tuos prakeiktus diplomus.

Cirkas atvažiavo 2005/07/28

Per Turniškių ūlyčią nudulkėjo vaikai ir sukėlė baisius dulkių tumulus. Kiek prasisklaidžius dulkėms pasigirdo džiugūs balsai:
- Cirkas atvažiavo, cirkas...
Ir tikrai į Turniškių ūlyčią įžengė prašmatni cirko procesija. Pirmi pasirodė inoplanetianai žaliais blizgančiais kostiumais su sidabrinėmis antenytėmis. Vaikai jiems plojo.
Antri jojo akrobatai ant elnių, jų ilgus plaukus kedeno švelnus vėjelis. Vaikai cypė iš džiaugsmo.
Bežiovaujantys vyrai kiek atkuto kai grakščiai padėjo ant ūlyčios grindinio savo aukštakulniais bateliais apautas kojas lanksčios merginos, intymias vieteles prisidengę tik penkių centų monetos dydžio sidabriukais. Joms jau vyrai paplojo....
Bet visi laukė koks gi bus pagrindinis cirko numeris, kas eina eisenos gale? Negi....
Taip Jūs atspėjote – eisenos gale pasirodė suvyriškėjęs Viktoras. Juodu fraku, aukštu juodu cilindru, baltomis pirštinėmis. Ką tik iš Briuselio. Jis maloniai nusilenkė publikai, nuramino vienu rankos mostu gausius aplodismentus ir iš cilindro ištraukė....

Panelės mokytojos 2004/10/13

Vaikai stovėjo patvoriais nuliūdę. Ypač nuliūdę buvo berniukai. Panelė anglų kalbos mokytoja dėvėdavo rožinį peniuarą pirmadieniais, kreminės spalvos komplektėlį antradieniais, karrrdinaliai juodą trečiadieniais, peršviečiamą – ketvirtadieniais, žydrą – penktadieniais, dėl įvairovės šeštadieniais po pirties eidavo miegoti nuoga. Ir neturėjo užuolaidų. Tiesiog nebuvo pripratinta mamos. Todėl berniukai puikiai mokėjo anglų kalbą ir gailėjo panelės anglų kalbos mokytojos.
Turniškių moterys pletkino patenkintos. Viktoras jų išklausė, nes susirinko moterų balsus ir užbaigė tuos apatinių keitimus kas dieną. Nes jau ir jų diedai baudėsi mokytis anglų kalbos. Svajingai pastatytomis akimis pliurpdavo apie šiuolaikinių darbo sąlygų keliamus reikalavimus. Šiandien vietoj tos ..../praleisime kelis žodžius/ ...turėjo atvykti nauja panelė rusų kalbos mokytoja.
Panelė rusų kalbos mokytoja išvirto iš Viktoro bričkos ir sušmėžavo jos storos šlaunys aptemptos storomis vilnonėmis kelnėmis iki kelių. Po to nusikeikė tris kartus. Ir vos atsistojusi nušlitinavo iki mokytojos kambario. Ji buvo girtutėlė. Panelės kelioninis maišas irgi išvirto iš bričkos. Jame buvo: skilęs stiklinis grafinas, storas medinis antspaudas, kokie trys kilogramai džiovintos voblos, vyro fotografija prie traktoriaus Stalinec Kazachijos stepėje, raudona skarelė, keli laikraščiai Pravda, milinė.
Berniukai ir diedai susižvalgė. Nieko gražaus jau jie kaime nebepamatys...

Komentarų nėra: