2010 m. lapkričio 26 d., penktadienis

Volstrytas: pinigai nesnaudžia

Bejėgiškas kinematografo senelio Oliverio Stouno socialistinės propagandos ir drama latina mišinukas. Gelbėja geri aktoriai, bet kai scenarijus sunarstytas iš ideologinių klišių bei visiškai medinis, tai ir geriems aktoriams nėra kas daryti. Pabaiga nei į tvorą nei į mietą. Visai neišplaukia iš filmo eigos. Silpnas trejetukas penkiabalėje sistemoje.


Juokingiausia kad į šį filmą pakvietė maklerių firma kaip savo mylimą klientą. Nepataikė. Nes pagrindinė mintis – spekuliavimas biržoje yra blogio žemėje bazė – silpnesnių nervų žiūrovą gali ilgam atpurtyti nuo akcijų ir obligacijų. Na bet mes dar ne to matę per pusę amžiaus(CCCP ir Balkanų moteris), tai pasistiprinę maloniai prieš seansą pateiktu nemokamu konjaku ramiai atlaikėme bejėgišką socialistinę propagandą.

Beje, nustebino gausiai tarp investuotojų šmėžavusios moterys. Ir čia jau feminizmas, ir joms pinigų reikia....

2 komentarai:

Buka rašė...

Kritikai apskritai vertina teigiamai, ir anie, ir mūsiškiai (beje, ar tokių ant Lietuvos dar liko?). Retai rašai apie kiną, Troy, o gaila. Šviežias Tavo požiūris, nestandartinis. :)

Unknown rašė...

Buka, visi kritikai trockistai, o man reikia auklėti vaikus ir vaikščioti į darbą, dar biržas sekti,dar blogas, dar Balkan moteris. Aš vakar gal per porą metų ramiai žpaižūrėjau pilną filmą.