2011 m. lapkričio 8 d., antradienis

Plaukuota Macaičio ranka

Iš Anapus, iš tamsos-šalčio karalystės  arba atvirkščiai mūsų šeimą pasiekė plaukuota Sauliaus Macaičio ranka. Kas nežino tai buvo toks garsus lietuvių kino žinovas, kažkada apsigynęs diplominį čekų kinu, tai iki šiol Lietuvoje nesveikai LTV rodomi paklaikę čekiški filmai, seni seni ir kurių pasaulyje daugiau niekas nežiūri jau kokių 30 metų. Bet lietuviškieji pseudointelektualai žiūri iki šiol.
Mano mažoji kartą per mano neapsižiūrėjimą  pamatė  du Švankmajerio multikus. Išsižiojusi ir nuo tada nebegali sustoti. Kažką jai čekai padarė. Čekiški jai geriausi. Lenkia mikimauzus ir rusiškus. O kasdienė duona tai Kurmio(Krtek) nuotykiai. Televizorius per dieną kelis kartus baksnojamas reikalaujant Kurmio. Mes Krteko nuotykius įrašome ir atiduodame duoklę.
Ir aš - beveik kaip koks pseudointelektualas - mąstau: kaip galėjo šešiasdešimtųjų metų Maskvoje apgintas Sauliaus  Macaičio diplominis pasiekti mano mergytės smegenis. Mistika. Plaukuota Sauliaus Macaičio ranka.

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Maniškei dukrai 10 metų, bet kurmis irgi favorituose :)
O aš vis ilgiuosi maksi šuo Fikas - tas juk irgi čekų?

fanta rašė...

Pridėjau "+1" ir parašiau ten:

"Labai kvailas įrašas. Troy visai nusikrausto nuo proto. Pavyzdys, kas atsitinka tiems, kurie bijo jungtis prie G+. ..."

grumlinas rašė...

25 kadras, ne kitaip...

Unknown rašė...

Gal 25 alaus bokalas mamos organizme, nėščia vis prašydavo tamsaus čekiško...
Maksi šuo rodos taip, čekų...

Unknown rašė...

G+ tas pats kaip rojus, specialistai tvirtina kad gerai, bet įrodymų mažoka.

fanta rašė...

Ne tas pats. Į rojų negalima nueiti patikrint-pasmalsauti.

fanta rašė...

O, kaip tik. Norėjau pabandyti, kaip veikia Reel. Gera proga panaudoti. :)

http://reelapp.com/aeb7d3