2012 m. gruodžio 1 d., šeštadienis

Regbistai žmonių nemuša

Vakar vakare buvo regbistų vakarėlis ir vyrai papasakojo ką jie veikė po vienų  varžybų. Trenerio tada paprastai jau nesiveda....
Regbio sezonas Lietuvoje buvo baigtas tokių trijų simbolinių rinktinių pasižaidimu - Žemaitija, Aukštaitija ir Nemuno kraštas. Po jų vyko garsusis regbio trečiasis kėlinys. Tai tokiam trečiame kėlinyje trys grumtynių geriausi žaidėjai labai stipriai pasivaišino samagonu. Parvežti į Vilnių nutarė nestabdyti ir pratęsti. Tačiau čiliake jiems pasakė;
 -  Prašome išeiti, mes jau jūsų nebeaptarnausime.
Trys vyrai nesuprato ir tęsė atkaklų reikalavimą dar po bokalą alaus.
Kavinė tęsė kvailą  pasipriešinimą regbistams ir iškvietė apsauginį. Apsauginis buvo vienas ir nelabai didelis. Tie trys kaip minėjau geriausi grumtynių žaidėjai ir plika akimi matosi, kad prie jų geriau nesikabinėti. Nes vienas iš pirmos linijos, du iš antros. Pirma linija tai nagli galingi vyrai mažo ūgio, antra linija -  didžiausi komandos galiūnai. Bet ramūs. Vienas iš jų svėrė (pavadinkime E.) gyvo judraus raumeningo kūno svorį apie 125 kg. Ūgis panašiai įspūdingas. Vienžo žmogų lengvai parmeta viena ranka, bet kokį judantį ar ne. Judantį dar geba ir pasivyti. Neatsargi moteris gali net pastoti pamačiusi tokį galingą vyrą.
Taigi apsauginis buvo gudrus ir iš nugaros netikėtai puolė galingiausią. Maždaug atjungsiu milžiną, tada kiti bijos. Toliau pasakoja pats E.:

- Pajaučiau kažkas nugarą baksnoja ir daro garsą bir bir. Atsisuku, o ten apsauginis stovi su elektro šoku. Ir baksnoja man nugarą. Aparatas bir bir  ir bir bir.
Apsauginio akys padidėjo, bet jis tęsė savo niekingą darbą. Trys regbistai pasipiktino. Negana negauna alaus, o dar jiems daro bir bir. Ir dar slapčia iš nugaros.
Visi žino, kad regbistai paklūsta tvarkai ir pavyzdžiui klauso 30 vyrų aikštėje teisėjo, dažnai mažo ir kvailo sutvėrimo, kuris nėra skaitęs regbio  taisyklių ir švilpia būdamas aklas. Bet net ir jo nemuša. Taigi ir gatvėje žmonių taip pat nepuola nei iš šio, nei iš to daužyti. Ne tokie žmonės.
Na, na   susidomėjau ir aš:
 -  Tai ar  jūs jo tikrai tada nemušėte?
 - Ne, išsinešėme apsauginį  į lauką. Ten pastatėme. Ir nemušėme, tik elektrošoką sulaužėme...
Aš ir sakau - ne tokie žmonės...

4 komentarai:

t rašė...

Fainas. Ypač apie teisėją. Džentelmenai tie regbistai.Fainas :)

Unknown rašė...

Regbis - chuliganų žaidimas, kurį žaidžia džentelmenai.

weed rašė...

a tai va ka "Gelezinis vilkas" penktadieni Laiko rate veike- sezono pabaiga svente, su nemaza taure rankose :) Tiesa, kiek maciau visi jau vyresnio amziaus, matyt treneriu stabas :D

Unknown rašė...

ten veteranai buvo tik...