2013 m. vasario 26 d., antradienis

Ну что, хваленные канадские профессионалы



Taip, vakar debiutavome Protų kovose su Robertu Petrausku. D lygoje. Savaime suprantama  - pirma vieta. Tos išgirtos protų kovos nebuvo labai jau geriau už Vytaro Radzevičius protų koridą.
Primo,  trūko kovos meistro asmeninio dalyvavimo. Pas Vytarą jaukiau, daugiau improvizo, humoro,  jei ginčai, tai ginčai su autoriumi. O ne kažkokiu tarpininku. Lengviau autoriui atitaisyti klaidas. Kovose viskas nuasmeninta.  Kovose klausimai painesni, bet buvo ir labai gerų. Ypač patiko klausimai su Jobu ir deivės Mildos sūnumi.
Prizas – blogai.  Davė penkis bokalus alaus kai laikas jau važiuoti namo. Visi už vairo. Išdidžiai negėrėme. Atidavėme našlaičiams iš kitų komandų.
Kiek suprantu kitą rozą  einame į B lygį, iš ten netoli ir iki Kanados išgirtųjų profesionalų.
Drebėk, Otava.su Torontu .

4 komentarai:

—vg— rašė...

Sveikinu!
P.S. O kokio sunkumo būtų tokia užduotis: „Susiekite Šarlį de Golį ir Tilžę“? (šiaip, iš smalsumo klausiu.)

Unknown rašė...

belaisvis ten buvo? Jei taip - gana lengva.
Bet gal yra noras rimčiau pažaisti, tikrai tave pakviečiau į svo komnadą. Mes ten visi ką tik per 50. Pirmą alaus pastatyčiau.

—vg— rašė...

Oi ne; sąsaja geografinė; mapsuose pasižiūrėk rue de Tilsitt – juosia pagrindinę Paryžiaus aikštę; gatvė atsirado įamžinant vad. Tilžės taiką (1807).
Už pasiūlymą – dėkui, bet – ne, toks apkerpėjęs namisėda esu, o va kokių klausimų, pvz., iš literatūros ar kultūros istorijos būtų smagu sugalvot.

Unknown rašė...

VG, reikia vieną kartą sudalyvauti žaidime ir tada galima siųsti klausimus. Žmogui iš gatvės negalima, tik komandos dalyviui kurios nors.