2014 m. gegužės 5 d., pirmadienis

Bėdos miestelyje



Per šventes teko nelaimė užkalbinti kelis senyvus nedidelio Aukštaitijos miestelio gyventojus. Agi turi žmonės daug bėdų. Pirma ir didžiausia – miestelio S. kunigas pradėjo gerti. Per spaviedones žmonės užuodžia stiprų alkoholio kvapą. Ir taip nuolat.. Pas nuolat girtą kunigą net rimtas Rymo katalikas nebenori spaviedotis. Pirma bėda.

Per rinkimus balsuos už tų pačių, matyt tai bus Grybauskaitė. Nors keli sakė, ale jei sacijaldemakratė pensininkų mama balatiruotųsi, tai už jųjų balsuotų. Ale ana narakiai Euraparlamenti. Ir šiaip sacijaldemakratai visų laikų didindava pensijų. Gera partija. A Kubilius jūsų tai ne. Antra bėda – ne ta kandidatė į prezidentus.

Apie Ukrainos įvykius kažkaip dalį pensinykų pasiekia ir prorusiška propaganda. Saka – Krymas taigi rusa, tai ku neatidat? Vat čia tai jau trečia  bėda. Nelabai man suprantamu keliu  kaip ir per ką juos  koloradų propaganda pasiekia. Bet pasiekia.

Ketvirta, bet kaip ir nebėda. Kapuose trys senos moteriškės, (virš 70 visoms) sustoja prie vieno kapo ir atsidūsta vieningai;
-         Ale anas gražus berniokas buva.
Viena tetula  papildo:
 - Ale  manįs kartų vos matociklu neužmuše, kaip virtam...

Komentarų nėra: