2009 m. sausio 19 d., pirmadienis

Mass media kaltė dėl riaušių

Na šiaip galima kritikuoti po 100 dienų vyriausybės darbą, bet kaip konservams tai aišku netaikoma. Sveikai protaujantys žmonės supranta jog mass media dabar kaltina Vyriausybę nedarius mass media darbo. Juokinga jei nebūtų graudu.
Mass media buvo svarbiau Valinskas su Seimo restoranu bei tualetais, nei išaiškinti kodėl viskas taip buvo daroma ir kodėl skubama.

2 komentarai:

fanta rašė...

Rimvydas Valatka šiandien rašo:

"Kaip rašė politikos klasikas N.Machiavelli, valdovui nėra ko per daug bijoti sąmokslininkų, kai yra mylimas tautos, bet jeigu ji priešiška jam ir jo nekenčia, tada jis turi bijoti visko ir visų: „Išmintingi valdovai, įvedę valstybėje gerą tvarką, visomis išgalėmis stengiasi neįstumti didžiūnų į neviltį ir kartu įtikti tautai“.

Didžiūnai, įstumti į neviltį, aišku, yra "Lietrytis".

"Mitingo dieną valdžia buvo baigusi išnaudoti pasitikėjimo ja išteklius. Tačiau ir atsidūrusi ant bedugnės krašto ji turėjo galimybę suvaldyti padėtį. Tereikėjo nukelti kepurę prieš žmones. Kaip?

Sušaukiamas neeilinis Seimo posėdis. Seimas nukerpa algas sau ir ministrams. Naikinami sprendimai įkurti Energetikos ministeriją, įvesti kasos aparatus turguje.

Apie sprendimus A.Kubilius ir A.Valinskas praneša mitinge.
"

Labai geri pasiūlymai. Kaip manote, kodėl Valatka nepasidalino su Kubilium šia išmintimi PRIEŠ riaušes? (Atspėjusiam- milijonas)

"Tai, kad jų laikas baigėsi, nei A.Kubilius, nei A.Šemeta, ką jau kalbėti apie Seimo artistus, be abejo, nesuvokia.
.....
Valdžia liko be sąjungininkų. Bet ji ir toliau vaizduos turinti teisę valdyti. Darys tai dar labiau gąsdindama ir gąsdindamasi. Todėl greit priešų sąrašas Lietuvoje bus toks pat ilgas kaip SSRS 1937-aisiais.

Pirmieji jau įvardyti. Galiausiai priešais taps visa Lietuva, išskyrus vieną kitą tūkstantį Tėvynės sąjungos fanatikų. Tada ateis krachas.
"

Štai taip. Apie kokią "kaltę" Tamsta šnekate, ponas Troy? Tai ne "kaltė", tai normaliai aiškus, be vyniojimų į vatą, karo paskelbimas.

Unknown rašė...

Lrytas labai agresyvus. Užmynė konservai Lrytui personalinę nuospaudą.