2009 m. rugpjūčio 11 d., antradienis

Pulkininkas Pociūnas

Pulkininkas Vytautas Pociūnas. Buvo nužudytas Baltarusijoje, manau niekam dėl to jau nekyla abejonių, perdaug dažnai LR prokūratūra baigia ir vėl pradeda pulkininko Pociūno žūties aplinkybių tyrimus. Šaunuolė pulkininko našlė Liudvika. Nesileidžia kvailinama ir vis išreikalauja naujo tyrimo.
Man įdomiau kitas šios bylos aspektas. Kam reikėjo žudyti pulkininką?
Versijos lyg ir trys:
Baltarusijos saugumui.
Rusijos saugumui.
Lietuvos Dujotekanos klanui.

Kadangi pulkininkas buvo profesionalas energetinio saugumo klausimais, tai Baltarusijos interesas kaip ir automatiškai atpuola. Lieka antras ir trečias variantai. Rusijai Lietuvos pulkininkas buvęs nebuvęs – nei pakenks, nei padės. Tad lieka tik trečias variantas. O nužudytas Baltarusijoje – draugų iš Lietuvos prašymu, lengviau suversti kaltę ant nepakaltinamo baltarusiško režimo. Ir galus ten lengviau slėpti.
Tokia mano versija.
Kaip jūs manote? Įtikinama?
Deja šioje sensacijų kupinoje vietoje lietuviška žiniasklaida tyli ir drovi lyg pridėjusi į kelnes. O juk tiek medžiagos....

9 komentarai:

pi-Ratas rašė...

Mano kaime per pora sekundžių sudegė gyvas žmogus, nes jam einant iš parduotuvės tiesiog ėmė ir nukrito aukštos įtampos laidas. Leidžiu spėti ar buvo bent vienas pranešimas spaudoje ar televizijoje apie šį neeilinį įvykį. Gaila bet nebuvo. Yra dvi versijos kodėl: 1.Šnekant apie kiekvieną girtuoklių snukių pasidaužymą neliko eterio laiko. 2. VST saujoj ne tik politikų, bet ir žiniasklaidos pautai.

Anonimiškas rašė...

Reikia daugiau "Lietuvos žinių" skaityti - ten ta tema jau iki blizgejimo nuciupineta. Praleidote dar viena - lietuviskai-baltarusiska versija - JAV per Lietuvos ambasada finansavo baltarusiu opozicinius judejimus, bet tie pinigai sunkiai, arba visai nepasiekdavo adresato, nes pakeliui budavo issidalinami lietuviu ir baltarusiu. Pociunas galejes tai uzmatyti, tad ir saviskiai, ir baltarusiai nutare isspresti reikala. Juk ir baltarusiai is pradziu salindami pedsakus pasidarbavo morge, o po to Lietuvoje viskas labai vangiai vyko. Galima prisiminti ir kaip pacioje pradzioje "Lietrytis" vare ant Pociuno - instrukcijas taip daryti zurnaliste gavo VSD. Ir t.t., ir pan.

Unknown rašė...

Lietuviškai-baltarusiška versija yra maskuojamoji versija, skirta sumerkti galus į vandenį.

grumlinas rašė...

Sąmokslo teorija? Nemanau, perdaug mūsų valdžios vyrai deda pastangų netyčinės savižudybės versijai palaikyti

Anonimiškas rašė...

Asmeniškai man atrodo, kad abejoti, jog Pociūnas buvęs nužudytas, taip pat ir tuo, KAS NUŽUDĖ, yra tiesiog idiotiška. Keliantis tokias versijas, kaip antai "savaiminio iškritimo" arba bet kokias, išskyrus troy minėtąjį 3 variantą, yra arba kvailiai, kurie nemato, arba kvailiai, kurie mato, bet jiems, atsiprašau, px, o gal patys pridėję gležnas rankytes ten.

Unknown rašė...

Bet kam mums tokia Generalinė Prokuratūra Lietuvoje, jei neigia visiems aiškias tiesas. Išeina kaip ir antivalstybinė įstaiga. Verta tokia įstaiga susidomėti VSD...

Arba pasiskelbkime Lietuvos Dujotekanos Demokratine Respublika...būtų sąžiningiau...

vladas rašė...

SIS LAISKAS ISSIUNTINETAS I VISAS UZSIENIO SALIU ATSTOVYBES.
As Vladas Lukosevicius, kreipiuosi i visas uzsienio atstovybes su pagalbos prasymu. Pries mane ir mano vaikus jau 10 metu vykdomas valstybinis teroras, kuri organizavo ALGIRDAS KATKUS, buves LRS nacionalinio saugumo ir ginibos komiteto pirmininkas. Jo nurodimu buvo organizuoti 3 pasikesinimai nuzuditi mane, 1999m., 2003m., ir 2008m. (po visu siu pasikesinimu buvai operuotas). Pries mano 3 mazamecius vaikus buvo organizuoti nusikaltimai, jiems nekarta buvo grasinama susidorojimu. Del visu siu nusikaltimu as nekarta kreipiausi i LRGP, i LRS zmogaus teisiu komiteta, i LRS vaiko teisiu kontroliere, kreipiausi ir i LR seimo narius, bet jokiu priemoniu nebuvo imtasi. As kreipiausi i LR Prezidenta V. Adamku su pareiskimu, kuriame isvardinau aukstu valstybes pareigunu nusikaltimus ir pateikiau irodymus, bet tyrimai nebuvo atlikti. Su panasiu skundu as kreipiausi ir i LR Prezidente D. Grybauskaite, bet tyrimai nepradeti. AS SAVO SKUNDUOSE ISVARDINAU AUKSTU VALSTYBES PAREIGUNU NUSIKALTIMUS, UZ KURIUOS JIE BUVO PAAUKSTINTI PAREIGOSE, JEI TAI SMEISTAS JIE TUREJO PILNA TEISE KREIPTIS I TEISMA, BET NE VIENAS NESIKREIPE, TIK BUVO ORGANIZUOTI UZPUOLIMAI.
Neseniai Lietuvoje nuskambejes pedofilijos skandalas, kai D. Kedis negalejo apginti 4 metuku prievartaujamo vaiko, tai maza dalis nusikaltimu kuriuos nebaudziamai vygdo iskrypeliai, sadistai Lietuvoje . Lietuvoje as kreipiausi i visus laikrascius ir televizijas, man buvo pazadeta, kad paviesins mano pateiktus faktus su visais irodymais, bet viskas buvo uzciaupta. Tik po visu kreipimusi pasikartodavo uzpuolimai, kuriuos prokurorai uzciaupdavo. As kreipiausi, kad buciau iskviestas liudininku saugumiecio Paciuno nuzudymo byloje, kuris buvo ismestas per langa Breste, po sio kreipimosi buvau uzpultas su peiliu, as suspejau prisidengti su ranka nuo peilio, po operacijos nevaldau 4 kaires rankos pirstu. Prokurorai tai traktavo kaip nedideli chuliganizma. As turiu surinkes daug irodymu apie 3 teiseju nusikaltimus, su siais irodymais kreipiausi i LRGP, bet tyrimus atsisake atlikti. Jei imanoma, isplatinti sia medziaga demokratinese salyse busiu dekingas, gal tik po to Lietuvoje kas nors pasikeis. AS KREIPIUOSI I VISAS UZSIENIO SALIU ATSTOVYBES SU PAGALBOS PRASYMU, NES MAN IR MANO 3 MAZAMECIAM VAIKAM GRESIA RIMTAS PAVOJUS. VLADAS LUKOSEVICIUS. Vilnius. Tel. 867704339.

vladas rašė...

GAL LAIKAS SUŽINOTI APIE SAVIVALDYBĖS IR R. ŠALAŠAVIČIŪTĖS NUSIKALTIMUS PRIEŠ VAIKUS KURIUOS BANDO NUSLĖPTI LRGP

Mano vaikams pastoviai buvo grasinama susidorojimu, jiems grasindavo vaikų motina RIMA ANDROSOVA, bet jos nusikaltimus bandoma nuslėpti. 2004m. po grasinimų vaikui ji neteisėtai buvo apgyvendinta „Vaiko ir Motinos Pensione“, apie tai žinojo ir direktorė N. Dirsienė, bet viską slėpė, kodėl pas ją nebuvo iškarto paimtas vaikas ? Pensione R. Androsova užpuolė svetimą vaiką net 2 kartus, mušė ir grasino nužudyti, šie faktai irgi nuslėpti. Vėliau vaikam pastoviai buvo grasinama susidorojimu, buvo daužomi langai, televizoriai. Apie tai žinojo ir vaiko teisių inspektorė R. Valančienė, bet viskas buvo slepiama.
2006m. Gretimame savivaldybės socialiniame būste neteisėtai buvo apgyvendintas provokatorius GRIGORIJ ULEVIČ. Šio buto savininkas GINTARAS BERTULIS neteisėtai buvo perkeltas į svetimą socialinį butą „PILAITĖJE“, o jo bute buvo apgyvendintas G. ULEVIČ, kuris pradėjo terorą prieš mane, ir kuris vyko net pusantrų metų. Aš buvau sumuštas net 4 kartus, buvo sumušta jau 4 mėnesį nėščia mano sugyventinė. Tik po skundo į STT, provokatorius buvo iškeldintas, o į savo butą sugražintas G. BERTULIS. (tyrimai neatlikti, viską bandoma nuslėpti).
2007.10.19. vaiko teisių inspektorė R. Valančienė atvykusi pas mus į namus, pagrobė mano dukrą Virgą Lukoševičiūtę, be jokios priežasties, kai motinos nebuvo namie. Taip pat ji bandė pagrobti mano sūnų Virgį Lukoševičiu 2006m. bet jai nepavyko. Aš kreipiausi i R. Šalašavičiūtę net 3 kartus, bet jokių paaiškinimų negavau. TAI KAM BUVO PAGROBTA MANO DUKRA ? TOKIEM PEDOFILAM KAIP USAS, AR FURMONAVIČIUS ? GAL PAKOMENTUOS ŠIUOS FAKTUS ŠALAŠAVICIŪTĖS PAVADUOTOJA MONIKA URMONIENĖ, O GAL PATI MOTINA RIMA ANDROSOVA ? KURIOS BŪTŲ JĄ PARDAVĘ JEI NEBŪČIAU GRYŽĘS IŠ VOKIETIJOS, O GAL PATI ŠALAŠAVIČIŪTĖ NORI PAKOMENTUOTI ?
2007.11.06. ir 2008.02.05. aš kreipiausi į LRS Žmogaus teisių komitetą, ir įrodžiau, kad LRGP slepia nužudymus, ir nusikaltimus prieš vaikus. (bet tyrimai neatlikti).
Čia aprašyta labai maža dalis nusikaltimų, kurie organizuoti ALGIRDO KATKAUS, kad nuslėpti prokuroro BIRŠTONO, saugumiečio POCIŪNO nužudymus, ir 3 pasikėsinimus nužudyti mane. (GAL PAKOMENTUOS ŠIUOS FAKTUS LRGP ?)
Kad nuslėpti visus šiuos nusikaltimus savivaldybė kreipėsi į teismą, kad atskirti vaikus nuo manes. (GAL PAKOMENTUO ŠIUOS FAKTUS TEISĖJA RENATA KASIMOVIENĖ ?)

TAI KIENO INTERESUS GINA R. ŠALAŠAVIČIŪTĖ, VAIKŲ AR IŠKRYPĖLIŲ KURIE ORGANIZUOJA NUSIKALTIMUS PRIEŠ VAIKUS ? AŠ PASIEKSIU, KAD TAVE TEISTŲ KAIP ŠIŲ NUSIKALTIMŲ BENDRININKĘ, ATSAKYSI UŽ MANO VAIKŲ AŠARAS.
VLADAS LUKOŠEVIČIUS. Rašykite, atsiūsiu medžiagą. Tel. 867704339. email: vl55755@gmail.com

P.S.
R. ŠALAŠAVIČIŪTE TAU REIKIA BIJOTI NE D. KEDŽIO, NE MANĘS, TAU REIKIA BIJOTI VAIKŲ KURIE PATYRĖ NUOSKRIAUDAS, IŠ KURIŲ BUVO PASITYČIOTA. JEI TU BENT KIEK NUSIMANAI VAIKŲ PSICHOLOGIJA, TURĖTUM ŽINOTI, KAD VAIKAI IŠ VAIKNAMIŲ NEPAMIRŠTA NUOSKRIAUDŲ, JIE VISKĄ LAIKO SAVYJE, IR UŽTENKA MAŽIAUSIO POSTUMIO IR VISKAS IŠSILIEJA. O TAU ATEIS ATPILDO VALANDA. BET ŽINOK, KAD BAISIAUSIA NE BAUSMĖ , O JOS LAUKIMAS.

Anonimiškas rašė...

UŽEIKITE I ŠĮ TINKLALAPĮ IR PAMATYSITE KAS VYKSTA LIETUVOJE
Čia viešinami nusikaltimai kuriuos organizavo prieš mane ir mano mažamečius vaikus, IŠKRYPĖLIS , ALGIRDAS KATKUS. Visi šie nusikaltimai organizuoti, kad nuslėpti prokuroro T. Birštono, saugumiečio V. Pociūno nužudymus, ir tris pasikėsinimus nužudyti mane. Čia yra irodymų, kad prokuratūra organizuoja nužudymus, klastoja bylas. Į visus šiuos nusikaltimus įtraukti Vilniaus m. apylinkės - apygardos teismų teisėjai, R. Šalašavičiūtė ir policijos pareigūnai. Apie visus šiuos nusikaltimus informuoti LR SEIMO NARIAI ir PREZIDENTĖ DALIA GRYBAUSKAITĖ.
TAI, KODĖL JIE TYLI ?
http://crimerangers.ning.com/group/VLbyla?xgi=2KtNh41bu5pIXH&xg_source=msg_invite_group

VLADAS LUKOŠEVIČIUS. vl55755@gmail.com