2009 m. lapkričio 24 d., antradienis

Apie daiktų esmę: kompiuterė

Kadangi su šituo sutvėrimu kai kas ir gyvena ir miega – tai aišku jie yra arba vyrai arba moterys. Iš kompiuterės priekio nematyti lytinių skirtumų. Jie padoriai(o gal ir klastingai) paslėpti užpakalyje arba šonuose. Kadangi šiaip jau nepadoru landžioti po skylutes ir aiškintis kam jos naudojamos. Juolab landžioti prie galimai moteriškos lyties sutvėrimo. Nors būna kad ir žmonių gyvenime skylutės naudojamas visai ne pagal dieviškąjį planą. Taigi bandome nustatyti su kuo gyvename tik pagal mandagų išorinį bendravimą. Nes kompiuterė turi ir elektros srovę, tai kai žiebs jei ką...
Jei skaičiuoji excellines lenteles labai panašu, jog tai vyriškas logiškas sutvėrimas. Draugiškas matematikai. Galva didelė, figūra kampuota – irgi vyriški bruožai.
Deja, anksti džiaugtis, toliau jau pastebimos vien moteriškos ydos.
Visų pirma veikia kada pati nori. Kad ji veiktų kartais pakanka pajudintį kokį laidelį einantį į kokią jautrią viečikę. Švelniai pajudini - pradeda tylia burgzti. Visiškai moteriškas daiktas.
Veikia tik šilumoje. Suprantama, priverskite moterį nuveikti ką nors būdingą savo lyčiai šaltyje. Ne, ne ir ne? Va va, moteriški sutvėrimai šaltyje neveikia.
Įsižeidžia ne iš šio, ne iš to. Net be komentarų aišku. Su plakatu “neveiksiu ir viskas” vaikšto tiek moterys, tiek kompiuterės.
Valymas. Švarą mėgsta moterys, jos net negali tarnauti Bulgarijos kariuomenėje, nes joms reikia praustis dažniau. Kompiuterė irgi tokia, nevalysi su antivirusine programa – gausi iškart per XXX programas šimtą virusų.
Suprasti kompiuteres retas gali. Naudoti taip, bet suprasti iki galo ne vyrų jėgoms kaip ir kas joje veikia.
Kas ir kaip veikia moteryje....atsakymas toks pats.
Pats kompiuterės vadinimas vyriška gimine yra moterų pasaulinio sąmokslo dalis. Tai gerai užmaskuotas jųjų įtakos agentas tarp vyrų. Vyrai, būkime budrūs, vadinkime daiktus savo vardais.
Šis sutvėrimas su klaviatūra ir dėže tikrai yra kompiuterė. Manau aukščiau išdėstytų įrodymų pakanka su kaupu.

Komentarų nėra: