2009 m. lapkričio 3 d., antradienis

Kaip jauna mergina lankė Londoną

Mergina 19 metų jau yra labai savarankiška ir kadangi iš po filologijos berželio yra neįtikėtinai gudri. Beveik vadybininkė. Apibėga senelius kad kiekvienas atskirai paskolintų pinigų ir nesakytų kitam. Kadangi likę dar kelios dienos iki kelionės dar perskolina tuos pinigus draugams nes jiems labai reikia ir jie atiduos iki skrydžio. Aišku nei vienas neatiduoda, tenka skristi kebabo už du svarus per dieną režimu. Bilieto nepavyko niekam paskolinti, skrydis neatšaukiamas ir štai hello, anglų žeme.
Ačiū Dievui bent jau tokia pati draugė nepamiršta pasitikti merginos ir jos abi lekia per Londoną. Lekiant Londono vėjelis prapučia galveles, ten nebelieka atminties failų ir kam nors pranešti, kad sėkmingai atvyko ar albanai jų nenukosėjo, nebereikia.
Kadangi draugė gyvena juodukų rajone visa diena praeina spoksant į juos ir po to aptariant. Vėl apžiūrėti Londoną tenka tik naktį ir tada Londonas blogai, tamsu, purvina, kas ir pranešama tėvui. Apie fotografijų trūkumą paaiškinama, jog tamsoje fotoaparatas blogai fotografuoja. Į nedrąsią tėvo pastabą, gal galima ir dieną vaikščioti po Londoną numykiama, jog pavargusi...
Trečią dieną susikaupiama tolimam kultūriniam žygiui iki Britų muziejaus, bet pakeliui užklystama į Soho ir vėl diena velniop. Tiek spalvingų gėjų, sexshopų, kad nebelieka jėgų kam nors kitam. O ir kažkas(matyt vėl koks aktyvus socialinės šalpos vartototojas juodaodis britas) pasakė, jog į nemokamą Britų muziejų baisios eilės.
Aišku po Soho nebelieka jėgų laiku atvykti į lėktuvą. Pavėluoja. Tada ūmai prisimenamas beveik palaidotas tolimose atminties užkaboriuose tėtės telefono numeris ir graudžiai sakoma – gelbėk. Ratavok, tėvai. Nėra pinigėlių vaikui grįžti namo. Vadybininko sugebėjimai dingo ir draugai taip pat.
Taip jauna mergina aplankė Londoną. Pliusiukas.
Tik baisu pagalvoti kiek dar Europos miestų nori aplankyti ši mergina...

11 komentarų:

žmogus rašė...

Kam jaunai merginai spalvingi gėjai ir sexshopai?

Minis rašė...

Gerai, kai merginai jau 19, o kai manoji panasiai norejo varineti po JAV didmiescius nuo 16, tai buvo sunku islaikyt. Welcome to the club Troy!

Unknown rašė...

Spalvoti gėjai gražu.Net merginoms.
Klubas, bliamba ,validolinis toks...

grumlinas rašė...

Mjooo... This is the STORY! :D

Anonimiškas rašė...

Su Trojaus genais juodukų kvartale neužsidirbo bilietui???!!!

Vilma rašė...

kantrus gi tėtė, oj kantrus. aš gal dar ir diržo būčiau priedo gavus :D

Unknown rašė...

Ruošiuosi bartis. Bet 19 metę barti jau vėlu. Gal tik triuškinanti ironija padės...

saliamonas rašė...

Maži vaikai tėvams į skreitą šika, o dideli - ant galvos.

Minis rašė...

Kiekvienam amziaus tarpsny skirtingi klubai :) Tavo toks amzius, kad be validolio ir i kluba nieks nepriima :)

Vidurnakčio rašė...

aš manau, kad tokius vaikus turite, kokius patys išsiauklėjote.

Unknown rašė...

Sutinku, geresnių vaikų namuose tikrai negausiu.