2010 m. vasario 15 d., pirmadienis

Instrukcija vyrams: tik nereikia nusiminti

Viskas bus gerai, jei pasisekė gimti vyru. Gal.
Penki punktai kodėl:
1. Moterys visada tave mylės. Kaip tu beatrodytum. Moterų daugiau. Net jei paskutines kelnes apmyžęs alkašiukas gulės kur nors visiškai pamestas likimo - vistiek atsiras moteriškė, kuri aplinkui apsižvalgiusi paklaus kieno šis vyriškis ir negavusi atsakymo pasiims globon. Kas nors tave išklausys ir nusitemps nuo vieškelio. Tereikia tik kurį laiką pagulėti vieškelio dulkėse ir tave pakels geros rankos. Net jei visai visai moterims nepatiksi, viena tave amžinai mylės. Mama.
2. O jei tau nereikės moterų galėsi išeiti į gėjus. Ir būti skriaudžiama mažuma ir tavęs negalės atleisti iš darbo, ir tavęs bijos, ir paradui tavo bus centrinė miesto gatvė.
3. Bet net jei būsi visai be galvos, vistiek turėsi pranašumą - smūgį plius ūgį. Ir visus intelektualius ginčus galėsi pabaigti vienu trumpu smūgiu iš kairės, o po to iš apačios į žandikaulio sritį. Taip laimėsi.
4. Net jei ir būsi rachitikas, tai nors nešiok garbingai pavadinimą stiprioji lytis, anksčiau ar vėliau rasi ką atspardyti, katę pavyzdžiui.
5. Visa istorija yra už vyrus. Tiesiog dabar toks blogas laikas, nebeliko istorijos, bet kada nors dabartis  praeis, vėl ateis vyras-mesijas ir vėl mes karaliausime visame pasaulyje. Istorija juk moko, kai būna sunku pirmos pranyksta tos gentys, kurios nemaitina savo vyrų

3 komentarai:

Buka rašė...

Apie kates tik gerai arba nieko. :(((

Unknown rašė...

Su savo kate kartais turiuu nekomunikacijos problemų...:(((

Buka rašė...

Komunikacija paprasta: gausūs bufetai.