2010 m. vasario 18 d., ketvirtadienis

Teisingas kūno masės indeksas arba raminantis choreografinis numeris

Šis rodiklis yra labai svarbus moterims ir vyrams, leidžia jaustis geriau ir netgi padeda darbe. Štai tikroviškas atsitikimas koks mums svarbus kūno masės indeksas.
Su kolega dirbome tokioje įstaigoje, kurioje dažnai tekdavo išklausyti klientų skundus. Buvo sukurta daugiapakopė atrankos sistema, kuri atrinkdavo mūsų kabinetui visiškai išsekintus pirmųjų pakopų klientus. Bet kai kurie individai prieš paskutinį etapą dar sukaupdavo jėgas ir įsiverždavo į paskutinės instancijos kabinetą su trenksmu ir keiksmais.
Ypač daug tokios rūšies bėdų atsitikdavo penktadieniais per pilnatį.
Ilgainiui su kolega paruošėme netgi savotišką choreografinį numerį, kuris padėdavo apraminti labai įsiaudrinusius. Kabinete sėdėdavome labai žemai ir nuo durų atrodėme lyg du nedidukai bjaurūs sukti aferistai. Tad vyriškos giminės klientai pajausdavo fizinį pranašumą ir keldavo balsą ar net kumščius. Tada mes abu pradėdavome savo suderintą ir atidirbtą choreografinį numerį. Ramiai kalbėdami( bet balso garsumą laipsniškai didindami)) kildavome iš savo krėslų. Kilimas buvo specialiai sulėtintas, nes kolega buvo 203 cm ūgio ir 133 kg svorio, aš 186 cm ir 120 kg svorio. Didelė dalis mūsų svorio buvo sudaryta iš išvystyto raumenyno ir tai netgi matėsi per švarkus. Vienu žodžiu kūno masės indeksas buvo labai aukštas. Abiejų.
Sukrėsti klientai mums kylant nutildavo. Jie tylomis laukdavo koks gi iš tikrųjų mūsų mastas ir galutinė ekspozicija juos sukrėsdavo.
Toliau pokalbis vykdavo žymiai racionaliau ir abi pusės bandydavo rasti kompromisą. Ypač klientai džiaugdavosi nepradėję taikyti mums fizinio poveikio priemonių.

P.S. Tačiau pilnaties ir gyvenimo totaliai išvestų iš pusiausvyros moterų tokie triukai nepaveikdavo. Nurimdavo tik visi vyriškiai ir dalis moterų.

2 komentarai:

Minis rašė...

"Kylant" rasoma su y

Unknown rašė...

Taip, iš Amerikos matosi geriau...