2011 m. lapkričio 2 d., trečiadienis

Jei pasaulio ekonomika nepakils

Jei pasaulio ekonomika nepakils ir krizės liks  normali mūsų būsena.
Ogi nieko blogo.
1. Paliksime mašinas ir tvirtai persėsime ant dviračių ir važinėsimės  jais po Vilnių ir Lietuvą. Retas pravažiuojantis automobilis sukels teisėtą euforiją, tada  visiškai tiksliai žinosime - turtuolis arba ministras pravažiavo. Ne taip kaip dabar žinome - skolininkas...
2. Moterys nešios mažiau kilnojamų turtų ant savęs ir labiau mylės vyrus, kai nebus kvailai paikinamos bereikalingomis dovanomis.
3. Vaikais bėgios basi po pievas ir grauš tautinę morką irgi griežtį. Niekas neberengs varžybų už 12 milijonų, kad 12 vyrų nuskristų į Londoną.
4. Rusijos  kariuomenė vėl, neturėdama  goriuče-smazočnyje materialy žaibu pasiekti Reiną, persės ant tačiankų. Bet deržavą atkakliai saugos.
5. Švilpaujant vėjui po  tuščias kišenes ir aš išeisiu į laisvę, be akcijų, kompo ir prestižo, išgerti vyno su žmonėmis už kampo kaip pridera.

6 komentarai:

grumlinas rašė...

Liūdnas tu kažkoks šiandien...

Anonimiškas rašė...

Krizė - tai kai blogai. O tai, ką tamsta čia rašai ne taip jau ir blogai...

Unknown rašė...

Būseną apibūdinti sunku - apytiksliai tiktų nebent žodis graikiška mano būsenai...
taupyti nesinori, norisi kam nors į snukį...

shiny rašė...

o kuo blogai važiuot dviračiu, pirkt mažiau šmutkių ir vaikus paleist į pievą? ((: viskas tik į gerą! jau geriau taupyt (t.y. gyvent pagal realias galimybes) negu apsikraut skolom bereikalingos prabangos dėlei.

Anonimiškas rašė...

Na bus taip, ar nebus taip, kaip sakai - dar nežinia. Bet va su kaimynais draugiškiau elgtis jau dabar laikas pradėti. O tai nebus nė su kuo vyno išgerti už kampo, kaip pridera... :D

Unknown rašė...

aha, draugauti reikia ir taupyti vynui...