2014 m. sausio 28 d., antradienis

Blogai atrodau



Vakar kelios minutės prieš 22,00 Ikiuke prie Santariškių jau nebesugebėjau surasti pieniškų džiūvėsių. Apibėgau panikoje keli kartus ikiuką- nu nėr pigių paprastų džiūvėsių. Visas sukaitęs prakaituoju, pats sergu, kosčiu, o mažei skubiai  reikia džiūvėsių, nes irgi guli jau infekcinėje  - Roto  ar norų virusas.
Tai jau taip blogai atrodžiau, kad pardavėja pasiūlė pakilti liftu į antrą aukštą , nes aš labai nustebau, kad jie turi antrą aukštą ir net laiptus į jį. Prabėgau tris kartus  pro laiptus ir neradau. Važiavau kaip ligonis pardavėjos nurodymu liftu. Pigių džiūvėsių į antrą aukštą.
Jooo, važiuodamas galvojau matyt visai blogai atrodau. Taip ir mirti galima. Bet atrodyti ligotu  ir būti  senam visai patogu. Liftai, komfortas, merginos užleidžia  eilę, ir taip toliau...



Pats sergu, sloga ir bronchitas, mažė gavo virusą, vemia, guldėme  į ligoninę. Taip vakar pirmą kartą praleidau protmūšį. Rezultatas nekoks, du atostogaujantys Kembridžo studentai nesugebėjo manęs sėkmingai pakeisti ir gavome vienu tašku nuo patys žinote ko.

Komentarų nėra: