2014 m. sausio 20 d., pirmadienis

Planuojantis vyras



Tikras vyras privalo planuoti. Štai neplaningų veiksmų  sekos  krizė, vos nesibaigusi tragiškai.
Vaikino mergina šventė pusbrolio gimimo dieną kažkur soduose. Pasakė adresą, vaikinukas ramiai įsivedė adresą į savo išmanų telefoną ir išvažiavo automobiliu. Jei anksčiau kariai mūšio sėkmę  pavesdavo Dievo apvaizdai, tai  šių laikų riteriai – GPS išmaniame telefone.
Aš pavyzdžiui visada pasižiūriu žemėlapyje, arba net pasiimu žemėlapį su savimi, jei objektas  man nežinomas ir bijau atminties pajėgumų nepakaks.
Taigi, sodai buvo kitame miesto gale  ir visai netikėtai (neplaningai) telefonas išsikrovė. Vsio kapiec, kur aš ir kodėl aš čia klausimai kabo ore. Iš minties gelmių jaunuolis  iškrapštė sodo pavadinimą ir naktį žiemą kažkur netoli savo merginos pradėjo klausinėti žmonių kur jam važiuoti. Vienas namas įsileido, antras namas įsileido, bet nei vienas nežinojo  kur jo mergina. Trečiame name švietė šviesos, bet niekas neįsileido. Jaunuolis optimistiškai  mestelėjo sniego gniūžtę į langą, maždaug ei, vyrai, įleiskite.
Iš namo išėjo trys griežti vyrai su labai girtais snukiais ir pasakė chule.
Jaunuolis neatsargiai atsakė panašiu žodžiu ir greitai suprato bus blogai. Prisiminė mano pamokas – esant pranašesnėms priešininko jėgoms , jei ne su mergina, dėk į kojas be ilgų diskusijų. Jis šoko į mašiną ir nuvažiavo, bet vėl klaidžiodamas po sodus. Šiuolaikinis žmogus be GPS.

Ūmai klaidžiuose keliukuose jį pasivijo juodas džipas su tais pačiais mordomis.ir užspaudę akligatvyje atbaladojo mašiną kaip galėjo.Pats jis gerai, kad neišlipo. Būtų ir jį.
Po to  dar paklaidžiojo išdaužytais  žibintais po sodus ir galų gale ten vaikiną jau surado išėjusi ieškoti mergina. Na po to  jau policija, mordos jiems žinomos, draudimas, remontas.

Bet viskas  prasideda nuo planavimo. Net šiltos merginos negausi - nesuplanavęs.Būtų geriau  suplanavęs, būtų sau šalia šiltos merginos ir nebūtų jokių įvykių.

Komentarų nėra: