2009 m. sausio 11 d., sekmadienis

Blogo vyriškio nemoralūs patarimai

Artėja vasara, kelionių metas. Važiuosite su mašinėle po Europą gal? Drąsiai statykite savo automobilius miestų centruose mokamuose parkinguose.
Mano pačio daryti eksperimentai. 2007 birželis, Budapeštas. Tiksliau Buda. 4 valandos. Ir Kordoba, Ispanija, 2008 sausis. 24 valandos. Abiem atvejais pastačiau mokamose vietose savo automobilį miestų senamiesčių prieigose. Bet nemokėjau. Abiem atvejais gavau baisius piktus popierius po valytuvais. Vengriškasis buvo net 2 lapų. Ispaniškas mažesnis. Suplėšiau ir išmečiau. Iki šiandien negavau jokio raginimo iš tų šalių policijos susimokėti. Tad spręzkite patys ką daryti....

3 komentarai:

viz3 rašė...

O jeigu taip atsitiktų Kaune, siūlau pasivaikščioti iki vakaro. Vakare žalieji žmogeliukai apvažiuoja visas stovėjimo vietas ir susirenka savo žaisliukus, tame tarpe pasiima ir tuos, kuriuos buvo uždėję ant ratų.
Man taip buvo atsitikę du kartus, 2008 metų vasarą. Jokių raštų negavau.

Unknown rašė...

...malonu, kad ir kauniečių rankos trumpos...

Anonimiškas rašė...

O va iš Norvegijos baudos už parkingą jau ateina. Per antstolius. Tieso kol kas apie tai girdėjau tik iš pažįstamo kuris ten važinėdamas lietuviškais numeriais ilgai piktybiškai nemokėjo už parkingą, bet visiems patarčiau būti atsargesniems.